Rozměry a parametry

Rozměry

  • 120

    šířka: 120 cm,

  • 67

    výška: 67 cm,

  • 11

    hloubka: 11 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevné provedení korpusu

antracyt

Barva korpusu

mat

Barva předních částí

mat

Provedení

čelní části

zrcadlo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost zrcadlových čel nábytku. Zrcadlo je nejen dekorativním prvkem, ale také praktickým řešením pro Váš interiér. Jeho hlavní výhodou je optické zvětšení prostoru, které dodává interiéru pocit prostornosti. Je ideálním řešením pro místnosti s menšími plochami, kde se počítá každý centimetr. Jako surovina pro nábytkové čelo má zrcadlo mnoho výhod. Zaprvé dodává nábytku jedinečný charakter a luxusní vzhled. Za druhé se zrcadlo snadno čistí a udržuje. Kromě toho zrcadlo opticky prosvětluje místnost, dodává jí hloubku a rafinovanost.

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Typ nožek

žádné - nábytek určený k zavěšení

Další informace
Objevte revoluční řešení pro váš prostor - závěsný nábytek bez nohou. Zapomeňte na tradiční nohy, tento inovativní design dodá vašemu interiéru moderní a minimalistický styl. Závěsný kus nábytku vám poskytne svobodu při uspořádání, ušetří místo a dodá místnosti lehkost. Objevte pocit prostornosti, aniž byste museli složitě uklízet pod nábytkem. Toto funkční řešení je nejen estetické, ale také praktické - získáte více úložného prostoru, a to bez kompromisů. Vytvořte si jedinečný prostor pomocí závěsného nábytku - je to pro vás to nejlepší řešení.

Provedení

Hrana

ABS

Osvětlení

Součástí je

LED

Balení výrobku

Balení číslo 1

17 kg

šířka

šířka:

73 cm

Wysokość

Wysokość:

5 cm

výška

výška :

128 cm

Hodnocení zákazníků

/zavesne-zrcadlo-seris-s-osvetlenim-120-cm---antracitova-p-164409-1206-1206.html