Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která se stane skvělým doplňkem vašeho interiéru? Představujeme vám židli Piano B Velvet v béžové barvě.

Tato židle je vizuálně ohromující. Její černá konstrukce v kontrastu s béžovým čalouněním Bluvel 28 dodává elegantní a moderní vzhled. Její šířka 44 cm, výška 93 cm a hloubka 47 cm ji činí ideální pro jakýkoliv prostor. Její design je tak unikátní, že se stane středobodem každé místnosti.

Při výrobě této židle byl kladen důraz na kvalitu a funkčnost. Kovové nohy jsou pevné a stabilní, což zajišťuje dlouhou životnost. Výška sedu 50 cm je ideální pro pohodlné sezení. Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Židle Piano B je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci funkčnosti a designu. Její kovové nohy a kvalitní čalounění Bluvel 28 zaručují dlouhou životnost a pohodlí. Její rozměry 44 x 93 x 47 cm ji činí ideální pro jakýkoliv prostor. Nechte tuto židli stát se součástí vašeho domova a užívejte si pohodlí a styl, který přináší.

Vlastnosti produktu:

  • Kvalitní konstrukce → je dokonalou kombinací pohodlí a odolnosti. Pevná konstrukce zaručuje dlouhou životnost, zatímco měkké čalounění přináší maximální pohodlí.
  • Optimální rozměry → 44 x 93 x 47 cm a výška sedu 50 cm nabízí dostatek prostoru pro pohodlné sezení. Židle je ideální do jídelny, obývací pokoje nebo kanceláře, kde je potřeba útulné a pohodlné sezení.
  • Kovové nohy → v černé barvě dodávají židli moderní a elegantní vzhled. Jsou také velmi odolné a stabilní, což zaručuje bezpečnost a dlouhou životnost židle.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 44 cm,

  • výška: 93 cm,

  • hloubka: 47 cm,

  • Výška sedu: 50 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

béžová

Typ

Bluvel 28

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-piano-b-velvet-cerna---bezova-bluvel-28-p-49705-1016-1016.html