Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která by se stala královnou vaší jídelny? Představujeme vám černou židli Piano B Velvet.

Tato židle okouzlí svým elegantním designem a luxusním čalouněním. Černá barva dodá vašemu interiéru šmrnc a sofistikovanost. Ať už je váš styl moderní nebo tradiční, tato židle se stane skvělým doplňkem.

Židle Piano B je nejen stylová, ale také praktická. S rozměry 44 x 93 x 47 cm se vejde do jakéhokoli prostoru a výška sedu 50 cm zaručuje maximální pohodlí. Kovová konstrukce je odolná a zároveň lehká, což usnadňuje manipulaci s židlí.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.. Čalounění Bluvel 19 je příjemné na dotek a snadno se udržuje, takže si můžete užívat luxus bez starostí.

Vlastnosti produktu:

  • Černá konstrukce → černá barva konstrukce a sametové čalounění dodávají jakékoli místnosti luxusní vzhled.
  • Čalounění → dodává židli měkkost a pohodlí, což je ideální pro dlouhé sezení. Navíc, čalounění Bluvel je vysoce odolné a snadno se čistí, což znamená, že židle bude vypadat skvěle po dlouhou dobu.
  • Rozměry 44 x 93 x 47 → zaručují, že židle je dostatečně velká pro pohodlné sezení, ale zároveň dostatečně kompaktní, aby se vešla do jakéhokoli prostoru. Tato židle je ideální pro malé byty nebo kanceláře.
  • Kovové nohy → nejenže dodávají židli moderní vzhled, ale také zaručují její stabilitu a dlouhou životnost. Navíc, kov je snadno udržovatelný a odolný proti poškrábání.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 44 cm,

  • výška: 93 cm,

  • hloubka: 47 cm,

  • Výška sedu: 50 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Typ

Bluvel 19

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-piano-b-velvet--cerna---cerna-bluvel-19-p-49706-1016-1016.html