Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která dodá vašemu interiéru šarm a zároveň poskytne pohodlí? Seznamte se s čalouněnou židlí Piano B Velvet v zelené barvě.

Tato židle je vizuálně poutavá a okamžitě přitahuje pozornost. Její zelená barva je moderní a elegantní, což ji činí ideální volbou pro každý interiér. Čalounění typu Bluvel 78 dodává židli luxusní vzhled, zatímco černá konstrukce dodává kontrast, který ji činí opravdu jedinečnou.

Židle Piano B je nejen krásná, ale také praktická. Její rozměry 44 x 93 x 47 cm jsou ideální pro většinu prostorů a výška sedu 50 cm zajišťuje maximální pohodlí. Kovové nohy jsou pevné a stabilní, což zaručuje dlouhou životnost. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Nohy v černé barvě dodávají židli moderní vzhled a zároveň zajišťují její stabilitu. Materiál čalounění je zelený Bluvel 78, což je vysoce kvalitní a odolný materiál, který zaručuje pohodlí a dlouhou životnost. Tato židle je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci stylu, pohodlí a funkčnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Konstrukce židle je vyrobena z kvalitního kovu, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Tato vlastnost vám přinese klid a pohodlí při každodenním používání
  • Praktické rozměry 44 x 93 x 47 cm a výška sedu 50 cm poskytují optimální komfort pro vaše sezení. Toto je ideální volba pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí a funkčnosti
  • Vlastní montáž nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu
  • Kvalitní čalounění materiál Bluvel 78 v zelené barvě dodává židli luxusní vzhled a zároveň je velmi odolný a snadno se udržuje. Tato vlastnost přinese eleganci a praktičnost do vašeho interiéru

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 44 cm,

  • výška: 93 cm,

  • hloubka: 47 cm,

  • Výška sedu: 50 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

zelená

Typ

Bluvel 78

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-piano-b-velvet---cerna---zelena-bluvel-78-p-49709-1016-1016.html