Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která skvěle zapadne do vašeho interiéru a zároveň bude pohodlná? Seznamte se s produktem - židle Piano B Velvet v šedo-černém provedení.

Tato židle je vizuálně atraktivní a elegantní, což je díky kombinaci černé konstrukce a šedého čalounění Bluvel 14. Čalouněná židle bude skvělým doplňkem do každého interiéru, ať už moderního nebo klasického.

Židle Piano B je nejen krásná, ale také praktická. Díky rozměrům 44 x 93 x 47 cm se vejde do každého pokoje, ať už potřebujete židli do jídelny, obýváku nebo do kanceláře. Výška sedu 50 cm zajišťuje pohodlné sezení.

Kovové nohy jsou odolné a stabilní. Montáž nábytku je jednoduchá, vše je připraveno v balení. Šedé čalounění z kvalitního materiálu Bluvel 14 je odolné a snadno se udržuje. Tato židle je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci designu, pohodlí a kvality.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → židle je vyrobena s ohledem na dlouhou životnost. Její pevná konstrukce zaručuje stabilnost a odolnost, což znamená, že vydrží mnoho let používání.
  • Praktické rozměry → 44 x 93 x 47 cm a výška sedu 50 cm poskytují optimální pohodlí pro sezení. Její kompaktní rozměry umožňují snadné umístění v jakémkoli prostoru.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Kvalitní čalounění → materiál Bluvel 14 je nejen elegantní a stylový, ale také odolný a snadno se udržuje. To znamená, že vaše židle bude vypadat skvěle a bude funkční po dlouhou dobu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 44 cm,

  • výška: 93 cm,

  • hloubka: 47 cm,

  • Výška sedu: 50 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Bluvel 14

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-piano-b-velvet---cerna---seda-bluvel-14-p-49708-1016-1016.html