Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která je stejně funkční jako stylová? Seznamte se s naší židlí Norte s černou konstrukcí a šedou potahovou látkou Bluvel 14.

Tato židle je skutečným ztělesněním elegance a moderního designu. Její šedý potah Bluvel 14 je nejen krásný na pohled, ale také příjemný na dotek. Černá konstrukce dodává židli pevnost a sofistikovaný vzhled. Je to dokonalý doplněk pro každý interiér, ať už je to vaše kuchyň, jídelna nebo kancelář.

Židle Norte je vyrobena s důrazem na kvalitu a funkčnost. Její rozměry 50 x 75 x 40 cm a výška sedu 51 cm zajišťují maximální pohodlí při sezení. Kovové nožičky jsou nejen stylové, ale také velmi odolné a stabilní. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Co se týče funkčnosti, tato židle je naprosto dokonalá. Její široký sedák a pohodlná výška zaručují, že budete chtít strávit hodiny sezením na ní. Ať už potřebujete pracovat, číst nebo se jen relaxovat, židle Norte je tou pravou volbou. Navíc, její šedý potah se snadno čistí, takže se nemusíte bát žádných skvrn nebo nečistot.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlné rozměry → 50 x 75 x 40 cm  což zajišťuje optimální pohodlí a snadné umístění do každého interiéru.
  • Kvalitní materiál → díky potahové látce Bluvel 14 nabízí tato židle vynikající odolnost a dlouhou životnost, což znamená, že je to investice, která se vyplatí.
  • Černá kovová konstrukce → je pevná a stabilní, což zaručuje bezpečnost a dlouhodobou odolnost především při každodenním používání.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 40 cm,

  • Výška sedu: 51 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Bluvel 14

barevné provedení

Barva nožiček

černé

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-norte-velvet---cerna---bluvel-14-seda-p-54456-1016-1016.html