Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která přinese eleganci a komfort do vašeho interiéru? Poznejte židli Mila Velvet s černou konstrukcí a tyrkysovým materiálem Bluvel 85.

Tato židle je vizuálním skvostem. Černá konstrukce dodává moderní a elegantní vzhled, zatímco tyrkysová potahová látka Bluvel 85 dodává výrazný a příjemný pocit. Design je tak jednoduchý, ale zároveň tak sofistikovaný, že se hodí do jakéhokoli prostoru, od kanceláře po jídelnu.

Židle je nejen stylová, ale také praktická. S rozměry 45 x 86 x 41 cm a výškou sedu 49 cm poskytuje dokonalý komfort a podporu. Kovová konstrukce zaručuje stabilitu a dlouhou životnost, zatímco čalounění Bluvel 85 je odolné a snadno se čistí.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Černé provedení nožiček dodává židli moderní vzhled a zaručuje, že se hodí do jakéhokoli interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → židle je navržena s pevnou černou konstrukcí, která zajistí dlouhou životnost a stabilitu. To znamená, že vám poskytne pohodlné a bezpečné sezení po mnoho let.
  • Praktické rozměry → s rozměry 45 x 86 x 41 cm a výškou sedu 49 cm nabízí židle optimální komfort sezení. Bez ohledu na to, zda ji používáte u jídelního stolu nebo jako doplněk do obývacího pokoje, vždy se budete cítit pohodlně.
  • Potahová látka Bluvel 85 → tato židle je čalouněna v luxusním tyrkysovém materiálu Bluvel 85, který je nejen měkký na dotek, ale také velmi odolný.
  • Jednoduchá montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 41 cm,

  • výška: 86 cm,

  • hloubka: 45 cm,

  • Výška sedu: 49 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

tyrkysová

Typ

Bluvel 85

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-mila-velvet---cerna---bluvel-85-tyrkysova-p-49639-1016-1016.html