Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která se stane skvostem vašeho interiéru? Seznamte se s židlí Lilia Velvet v šedé látce Bluvel 14

Tato židle je skutečným ztělesněním elegance a pohodlí. Její šedá barva a sametové čalounění dodávají interiéru luxusní vzhled. Černá konstrukce dodává židli moderní dotek, který se snadno hodí do jakéhokoli prostoru.

Židle Lilia je navržena s ohledem na vaše pohodlí a funkčnost. S rozměry 59 x 90 x 45 cm a výškou sedu 51 cm je ideální pro dlouhé večery strávené u stolu. Kovové nožičky zajišťují stabilitu a dlouhou životnost židle. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Sametové čalounění typu Bluvel 14 je nejen krásné na pohled, ale také mimořádně odolné a snadno se udržuje. Šedá barva dodává židli sofistikovaný vzhled, který zaujme na první pohled. Se židlí Lilia získáte nejen praktický, ale také stylový doplněk do vašeho interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoce kvalitní konstrukce → židle je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a stabilitu. Tato skutečnost zaručuje, že tato židle bude sloužit po mnoho let bez jakýchkoli problémů.
  • Optimální rozměry → s rozměry 59 x 90 x 45 cm a výškou sedu 51 cm nabízí tato židle ideální komfort pro každého uživatele. Bez ohledu na to, jak dlouho budete sedět, budete se cítit pohodlně a uvolněně.
  • Kovové nožky → nejenže dodávají elegantní vzhled, ale také zaručují vysokou stabilitu a odolnost. Bez ohledu na to, jak často židle používáte, nožičky zůstanou pevné a stabilní.
  • Luxusní čalounění → šedé čalounění z veluru dodává této židle luxusní vzhled. Je měkké na dotek a pohodlné na sezení, což zaručuje maximální komfort při používání.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 45 cm,

  • výška: 90 cm,

  • hloubka: 59 cm,

  • Výška sedu: 51 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Bluvel 14

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-lilia-velvet---cerna---bluvel-14-seda-p-49608-1016-1016.html