Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která dodá vašemu interiéru eleganci a pohodlí? Seznamte se s naším produktem - Židle Kim Velvet v tyrkysové barvě čalounění a černými nožkami.

Tato židle je skvělým doplňkem do jakéhokoli prostoru díky svému modernímu a elegantnímu designu. Tyrkysový sametový potah dodává pocit luxusu a sofistikovanosti, zatímco černá kovová konstrukce zajišťuje stabilitu a trvanlivost. Její šířka 47 cm, výška 88 cm a hloubka 42 cm zaručují, že se na ní budete cítit pohodlně a uvolněně.

Židle je navíc velmi praktická. Je dodávána v balení pro vlastní montáž. Kovové nožičky zaručují stabilitu a dlouhou životnost, zatímco čalounění z materiálu Bluvel 85 je odolné a snadno se udržuje.

Naše čalouněná židle je nejen stylová, ale také funkční. Její rozměry 47 x 88 x 42 cm a výška sedu 49 cm zaručují maximální pohodlí při sezení. Takže pokud hledáte dokonalou židli, která kombinuje styl, pohodlí a kvalitu, Židle Kim Velvet bude tou pravou volbou pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Nadčasový design → židle přináší sofistikovaný a moderní vzhled do každého prostoru, zvyšuje estetickou hodnotu místnosti a zároveň poskytuje komfort a funkčnost.
  • Optimální rozměry → s rozměry 47 x 88 x 42 cm se tato židle dokonale hodí do jakéhokoli prostoru, aniž by zbytečně zabírala místo. Výška sedu 49 cm zaručuje pohodlné sezení pro všechny věkové skupiny.
  • Kvalitní materiály → tato židle je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu Bluvel 85, který je známý svou dlouhou životností. Kovové nožičky zvyšují stabilitu a pevnost židle.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 47 cm,

  • výška: 88 cm,

  • hloubka: 42 cm,

  • Výška sedu: 49 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

tyrkysová

Typ

Bluvel 85

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-kim-velvet---cerna---bluvel-85-tyrkysova-p-49589-1016-1016.html