Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem židle K247

Tato židle vás okouzlí svým elegantním vzhledem. Bílá eko kůže dodává sofistikovaný vzhled, zatímco nožičky v medové dubové barvě přidávají teplý, přírodní dotek. Její šířka 51 cm, výška 80 cm a hloubka 57 cm ji činí ideální volbou pro jakýkoli prostor.

Nejenže tato židle vypadá skvěle, ale je také vysoce funkční. S výškou sedu 45 cm nabízí pohodlné a ergonomické sezení. Je navržena tak, aby vydržela dlouhou dobu, s nohami z oceli pro maximální pevnost a odolnost. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Židle je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitu, funkčnost a styl. Její univerzální design a neutrální barvy se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Je to dokonalá kombinace pohodlí a elegance, která z ní činí ideální doplněk do vašeho domova.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → rozměry 51 x 80 x 57 cm zajišťují pohodlné sezení a zároveň šetří prostor ve vašem obývacím pokoji nebo jídelně.
  • Vysoce kvalitní materiál → tato židle je čalouněná v eko kůži, což ji dělá nejen stylovou, ale také odolnou a snadno udržovatelnou. Bílá barva čalounění dodává židli moderní vzhled.
  • Odolné nožky → jsou nejen krásné, ale také velmi odolné. Navíc jsou ocelové pro zvýšenou stabilitu.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 51 cm,

  • výška: 80 cm,

  • hloubka: 57 cm,

  • Výška sedu: 45 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

ekokůže

Barva

bílá

barevné provedení

Barva nožiček

dub medový

Provedení

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

15,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

97 cm x 44 cm x 56 cm

Hodnocení zákazníků

/zidle-k247---bila---dub-medovy-p-30657-1016-1016.html