Popis výrobku

Hledáte pohodlnou a elegantní židli do své jídelny? Představujeme vám židli Irys Velvet v zelené barvě.

Tato židle je skutečným klenotem v naší nabídce. Její elegantní zelená barva a sametový potah Bluvel 78 dodávají každému interiéru luxusní vzhled. Ať už ji postavíte do obývacího pokoje, jídelny nebo kanceláře, vždy bude působit velmi reprezentativně.

Židle  je nejen krásná, ale také praktická. Její rozměry 42 x 84 x 46 cm a výška sedu 49 cm zaručují pohodlí při sezení. Kovová konstrukce židle je velmi pevná a stabilní. Navíc, díky tomu, že je židle dodávána v balení, můžete ji snadno sestavit sami doma.

Pokud hledáte stylovou a zároveň funkční židli, která se hodí do každého interiéru, židle Irys je tou pravou volbou. Její kovové nožky, sametový potah a zelená barva vytvářejí luxusní a moderní vzhled, zatímco její praktické rozměry a pevná konstrukce zaručují pohodlí a dlouhou životnost. Nečekejte a objednejte si tuto židli ještě dnes!

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlný sedák → židle nabízí mimořádně pohodlné sezení díky vysoké výšce sedu 49 cm a hloubce 46 cm. Užijte si dlouhé hodiny strávené u stolu bez nepohodlí.
  • Odolná konstrukce → černá kovová konstrukce židle je nejen stylová, ale také vysoce odolná. Je to nábytek, který vydrží dlouho a poskytne vám hodnotu za vaše peníze.
  • Snadná montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.
  • Univerzální design → zelená barva a elegantní design židle z ní dělají ideální doplněk pro jakýkoli interiér. Tato židle přidá do vaší místnosti nádech luxusu a sofistikovanosti.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 42 cm,

  • výška: 84 cm,

  • hloubka: 46 cm,

  • Výška sedu: 49 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

velur

Barva

zelená

Typ

Bluvel 78

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-irys-velvet---cerna---bluvel-78-zelena-p-49580-1016-1016.html