Popis výrobku

Hledáte ideální židli, která spojuje styl a pohodlí? Seznamte se s naší židlí H441 s černou konstrukcí a šedým čalouněním.

Tato čalouněná židle je skutečným skvostem v naší nabídce. Její elegantní design a sofistikované barevné provedení v kombinaci černé a šedé dodají vašemu interiéru nádech luxusu a modernosti. Ať už hledáte novou židli do jídelny, obývacího pokoje nebo do kanceláře, tato židle se stane nepostradatelným kouskem vašeho nábytku.

Co se týče výroby, tato židle je vyrobena z kvalitního materiálu, který je odolný a dlouhodobě trvanlivý. Kovová konstrukce zaručuje stabilitu a pevnost, zatímco čalounění Bluvel 93 poskytuje maximální pohodlí. Rozměry 41 x 102 x 42 cm a výška sedu 46 cm jsou ideální pro většinu stolů a pracovních ploch.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. S naší židlí H441 získáte nejen stylový a funkční kus nábytku, ale také kvalitu, na kterou se můžete spolehnout.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → židle s černou konstrukcí a šedým čalouněním je pečlivě zpracovaná a nabízí vysokou stabilitu a dlouhou životnost. Tato vlastnost zaručuje, že bude vaším spolehlivým partnerem po mnoho let.
  • Pohodlné sezení → díky rozměrům 41 x 102 x 42 cm a výšce sedu 46 cm, tato židle nabízí pohodlné a ergonomické sezení. Tato vlastnost zaručuje komfort i během dlouhých sezení, ať už jde o práci, jídlo nebo odpočinek.
  • Kovové nožky → jsou nejen elegantní, ale také velmi odolné. Tato vlastnost zaručuje, že židle zůstane stabilní a bezpečná i při intenzivním použití.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 41 cm,

  • výška: 102 cm,

  • hloubka: 42 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-h441-velvet---cerna---seda-93-p-54436-1016-1016.html