Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která bude nejen stylová, ale také pohodlná? Seznamte se s naší židlí Fox v černé barvě.

Židle je skvělým doplňkem do každého interiéru. Její moderní design a luxusní černá barva dodávají prostoru sofistikovaný vzhled. Kombinace čalounění a černé konstrukce je elegantní a zároveň praktická. Tato židle je ideální pro ty, kteří hledají něco víc než jen obyčejný kus nábytku.

Židle je vyrobena s důrazem na detaily a kvalitu. Její rozměry 39 x 86 x 44 cm a výška sedu 46 cm zajišťují maximální pohodlí. Kovové nožičky jsou pevné a stabilní, což zaručuje dlouhou životnost výrobku. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Čalounění této židle je vysoce kvalitní a odolné, což zaručuje, že i při častém používání zůstane židle jako nová. Černá barva čalounění je univerzální a snadno se hodí do jakéhokoli interiéru. Tato židle je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spojení funkčnosti, designu a pohodlí.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná kovová konstrukce → díky pevné a odolné konstrukci zaručuje židle dlouhodobou stabilitu a odolnost. To znamená, že vám poskytne pohodlné sezení po mnoho let.
  • Čalounění v luxusním černém provedení → vysoce kvalitní a odolné, což zaručuje jeho dlouhou životnost. Černá barva navíc dodává židli eleganci a sofistikovanost, která obohatí jakýkoli interiér.
  • Optimální rozměry  → 39 x 86 x 44 cm - zajišťují pohodlí při sezení. Výška sedu 46 cm je ideální pro většinu jídelních stolů a pracovních ploch.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 39 cm,

  • výška: 86 cm,

  • hloubka: 44 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-fox-velvet---cerna---cerna-117-p-49551-1016-1016.html