Popis výrobku

Hledáte ideální židli, která dodá vašemu interiéru šarm a zároveň poskytne pohodlí? Objevte židli Chic Velvet s černou konstrukcí a hnědou potahovou látkou

Tato židle je výrazem dokonalého spojení designu a funkčnosti. Čalounění v hnědé barvě dodává židli eleganci a sofistikovanost, zatímco černá konstrukce dodává moderní a stylový vzhled. Tato židle je skvělou volbou pro každého, kdo hledá něco víc než jen obyčejnou židli.

Židle je vyrobena s ohledem na kvalitu a trvanlivost. Kovové nožičky zaručují stabilitu a odolnost, zatímco čalounění Bluvel 48 nabízí vysokou odolnost a snadnou údržbu. S rozměry 50 x 88 x 43 cm a výškou sedu 49 cm je tato židle ideální pro dlouhé hodiny pohodlného sezení.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Tato židle je nejen krásná na pohled, ale také praktická a funkční, což ji činí ideální volbou pro každý domov nebo kancelář.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná černá konstrukce → řidle je vyrobena z kvalitního kovu, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Její pevná konstrukce znamená, že se můžete spolehnout na její trvanlivost a odolnost.
  • Příjemné čalounění → tato židle je potažena měkkým a pohodlným čalouněním v hnědé barvě. Materiál Bluvel 48 je příjemný na dotek a zároveň snadno udržovatelný, což zaručuje dlouhotrvající pohodlí.
  • Optimální rozměry → 50 x 88 x 43 cm a výška sedu 49 cm - tato židle je ideální pro dlouhé hodiny strávené u stolu. Její kompaktní rozměry umožňují snadné umístění do jakékoliv místnosti.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 88 cm,

  • hloubka: 43 cm,

  • Výška sedu: 49 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

hnědá

Typ

Bluvel 48

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-chic-velvet---cerna---bluvel-48-hneda-p-54423-1016-1016.html