Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která bude kombinovat styl, pohodlí a kvalitu? Seznamte se s židlí Chic s černou konstrukcí a tmavě modrým čalouněním.

Tmavě modré čalounění typu Matt Velvet 79 dodá vašemu interiéru šmrnc a eleganci. Černá konstrukce židle přidává moderní nádech, který se snadno hodí do jakéhokoli prostoru, ať už je to jídelna, kancelář nebo obývací pokoj.

Židle Chic je navržena s ohledem na pohodlí a funkčnost. S šířkou 44 cm, výškou 89 cm a hloubkou 51 cm je tato židle ideální pro dlouhé hodiny sezení. Výška sedu 49 cm zajišťuje optimální komfort pro všechny uživatele.

Kovové nožky nejen dodávají židli moderní vzhled, ale také zajišťují její stabilitu a dlouhou životnost. Tento nábytek je dodáván v balení, takže si můžete být jisti, že dorazí v bezpečí a bez poškození. A co je nejlepší? Montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový nábytek téměř okamžitě.

Vlastnosti produktu:

  • Černá konstrukce → je nejen pevná a stabilní, ale také elegantní a moderní. Tato vlastnost přináší do vašeho interiéru pocit luxusu a sofistikovanosti.
  • Rozměry 44 x 89 x 51 → ideální rozměry pro pohodlné sezení. Její šířka 44 cm, výška 89 cm a hloubka 51 cm vám poskytne dostatek prostoru pro relaxaci, a zároveň se snadno vejde do jakéhokoli prostoru.
  • Kovové nožky → jsou nejen stylové, ale také velmi odolné. Díky nim si můžete být jisti, že vaše židle vydrží dlouho a bude stabilní bez ohledu na to, jak často ji budete používat.
  • Tmavě modré čalounění Matt Velvet 79 → dodává židli jedinečný a elegantní vzhled. Tato tkanina je také velmi odolná a snadno se čistí, což z ní dělá ideální volbu pro každodenní použití.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 44 cm,

  • výška: 89 cm,

  • hloubka: 51 cm,

  • Výška sedu: 49 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

tmavě modrá

Typ

Matt Velvet 79

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-chic---cerna---tmave-modra-matt-velvet-79-p-49496-1016-1016.html