Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která by dokonale doplnila váš interiér? Seznamte se s židlí Chic v černé barvě.

Tato židle je vizuálně poutavá a její černá barva dodá vašemu prostoru nádech elegance a sofistikovanosti. Její kovové nožky a čalounění Matt Velvet 99 v černé barvě dodávají židli luxusní vzhled, který je v současné době velmi žádaný.

Židle Chic je nejen krásná, ale také prakická. Její rozměry 44 x 89 x 51 cm jsou ideální pro jakýkoliv prostor a výška sedu 49 cm zajišťuje maximální pohodlí. Navíc, díky vlastní montáži, můžete tuto židli snadno sestavit a umístit kamkoliv chcete.

Výroba této židle je zaměřena na kvalitu a dlouhodobou odolnost. Kovové provedení nožiček zajišťuje stabilitu a čalounění Matt Velvet 99 je odolné a snadno se udržuje v čistotě. Tato židle je skvělou investicí do vašeho interiéru, která spojuje styl a funkčnost.

Vlastnosti produktu:

  • Nádherný design židle v černé barvě přináší luxus a eleganci do každého interiéru. Její sofistikovaný vzhled okamžitě oživí váš prostor a stane se skutečným centrem pozornosti
  • Pohodlné sezení díky výšce sedadu 49 cm a rozměrům 44 x 89 x 51 cm je tato židle ideální pro dlouhé hodiny sezení. Čalounění Matt Velvet 99 zaručuje měkkost a pohodlí, které oceníte při každodenním sezení
  • Kvalitní konstrukce kovové nožky zajišťují stabilitu a dlouhou životnost židle. Černá konstrukce dodává tomuto kusu nábytku moderní a trendy vzhled, který se snadno hodí do různých stylů interiéru
  • Jednoduchá montáž montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový nábytek téměř okamžitě

Parametry potahové látky Matt Velvet 99

Matt Velvet 99
trudnopalna hydrofobowa

Gramáž:

430 g/m² (+/-5 %)

Další informace
Potahová látka gramáže 430 g/m² poskytuje vynikající trvanlivost při zachování měkkosti, takže váš nábytek bude pohodlný a zároveň odolný vůči každodennímu používání. Látka s touto specifikací zajišťuje dlouhou životnost a styl vašeho nábytku.

Odolnost proti oděru:

vysoká (90-100 tisíc cyklů)

Další informace
Látka s výsledkem 90 - 100 tis. cyklů v testu Martindale je synonymem odolnosti a stylu. Ideální pro čalouněný nábytek, který musí odolat každodennímu používání a zůstat elegantní.

Složení:

100% Polyester

Typ potahové látky:

samet

Odolnost proti mačkání a žmolkování:

3

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 44

    šířka: 44 cm,

  • 89

    výška: 89 cm,

  • 51

    hloubka: 51 cm,

  • 49

    Výška sedu: 49 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Typ

Matt Velvet 99

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-chic---cerna---cerny-mat-velvet-99-p-49495-1016-1016.html