Popis výrobku

Hledáte perfektní židli, která bude nejen stylová, ale také pohodlná? Seznamte se s židlí Azalia velvet v šedo-černé barvě.

Na první pohled vás zaujme její moderní design. Elegantní kombinace černé a šedé barvy dodává židli sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Šedé čalounění typu Bluvel 14 dodává židli luxusní vzhled, zatímco kovové nožky v černé barvě zaručují stabilitu a odolnost.

Židle Azalia Velvet má šířku 44 cm, výšku 86 cm a hloubku 61 cm. Výška sedu je 50 cm, což zaručuje optimální komfort při sezení. Navíc, díky svým rozměrům 44 x 86 x 61 cm, se snadno vejde do jakéhokoli prostoru.

Židle je dodávána rozložená v balících pro vlastní montáž podle návodu. Navíc, kovové provedení nožek zaručuje, že židle bude stabilní a odolná proti opotřebení. Celkově je židle Azalia ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci stylu, komfortu a funkčnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → 44 x 86 x 61 cm - ideální volba pro jakýkoli prostor. Kompaktní velikost znamená, že se židle vejde do menších prostor, ale zároveň nabízí dostatek prostoru pro pohodlné sezení.
  • Kvalitní materiály → materiál Bluvel 14 je známý svou odolností a dlouhou životností. Tento materiál je také velmi pohodlný a příjemný na dotek, což zvyšuje celkový komfort sezení.
  • Stabilní konstrukce → kovové nohy židle zajišťují její stabilitu a pevnost. Díky tomu je židle velmi odolná a vydrží i intenzivnější používání.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 44 cm,

  • výška: 86 cm,

  • hloubka: 61 cm,

  • Výška sedu: 50 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Bluvel 14

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-azalia-velvet---cerna---seda-bluvel-14-p-49446-1016-1016.html