Popis výrobku

Hledáte dokonalou vitrínu Arcano 96 cm, která by se dokonale hodila do vašeho moderního obývacího pokoje? Tento produkt je přesně to, co potřebujete.

Tato závěsná vitrína Arcano v bílé barvě s dubovými detaily přinese do vašeho interiéru svěží a moderní nádech. Její šířka 96,5 cm, výška 82,5 cm a hloubka 40 cm ji činí ideální volbou pro jakýkoliv prostor. Její elegantní a sofistikovaný design jistě upoutá pozornost vašich návštěv.

Vitrína je vyrobena z 16 mm laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Dvě dveře jsou vybaveny kovovými panty, které zajistí hladké a tiché otevírání. Navíc, díky svému nábytku v balení, můžete tuto vitrínu snadno sestavit a zavěsit na stěnu podle svých představ.

Navíc, tato vitrína neobsahuje žádné nožičky, což usnadňuje její zavěšení a dodává jí moderní vzhled. Bez uchytku zajišťuje čistý a minimalističtí vzhled. Tato závěsná vitrína Arcano je nejen praktickým, ale také stylovým doplňkem vašeho interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • Velkorysé rozměry Vzhledem k rozměrům 96,5 x 82,5 x 40 cm, tato závěsná vitrína Arcano nabízí dostatek prostoru pro uložení vašich oblíbených předmětů a zároveň se vejde do většiny prostor.
  • Odolná konstrukce Tato vitrína je vyrobena z laminované desky o tloušťce 16 mm, která je odolná proti poškrábání a opotřebení, takže si můžete být jisti, že bude sloužit po dlouhou dobu
  • Bezpečné a stabilní zavěšení Díky kovovým pantům a absenci nožiček je tato vitrína určena pro zavěšení, což zajišťuje její stabilitu a bezpečnost, a zároveň šetří místo na podlaze
  • Praktické vybavení S dvěma dveřmi je tato vitrína snadno přístupná a umožňuje rychlé a pohodlné uspořádání vašich věcí

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 96,5

    šířka: 96,5 cm,

  • 82,5

    výška: 82,5 cm,

  • 40

    hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva předních částí

bílá

Barva předních částí

lesk

Barva vložek

dub grandson

Barva zadní strany

dub grandson

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Přední části

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

Typ nožek

žádné - nábytek určený k zavěšení

Další informace
Objevte revoluční řešení pro váš prostor - závěsný nábytek bez nohou. Zapomeňte na tradiční nohy, tento inovativní design dodá vašemu interiéru moderní a minimalistický styl. Závěsný kus nábytku vám poskytne svobodu při uspořádání, ušetří místo a dodá místnosti lehkost. Objevte pocit prostornosti, aniž byste museli složitě uklízet pod nábytkem. Toto funkční řešení je nejen estetické, ale také praktické - získáte více úložného prostoru, a to bez kompromisů. Vytvořte si jedinečný prostor pomocí závěsného nábytku - je to pro vás to nejlepší řešení.

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

žádné

Panty

kovové, krycí

Vybavení

Počet dvířek

2

Osvětlení

Jako doplňková možnost

LED

Doplňkové vlastnosti

Nutná montáž do zdi

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/zavesna-vitrina-arcano-96-cm---bila-dub-grandson-p-157090-1064-1064.html