Popis výrobku

Hledáte ideální polici pro Váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s výrobkem - police Agis 08 - 110 cm - dub castello / černá.

Tato nástěnná police je skvělým doplňkem do každého interiéru díky svému elegantnímu designu a kombinaci dubu castello a černé barvy. Její šířka 110 cm, výška 24 cm a hloubka 21 cm jí umožňují snadno zapadnout do různých prostor a stylů. Její design je jednoduchý, ale výrazný, což jí dává moderní a sofistikovaný vzhled.

Police Agis 08 je vyrobena z 16 mm laminované desky, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. ABS hrana dodává produktu další pevnost a odolnost proti poškození. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Tato police poskytuje dostatek prostoru pro uložení Vašich oblíbených knih, dekorací nebo jiných předmětů. Je navržena tak, aby byla snadno zavěsitelná, což umožňuje její umístění na jakékoli místo v místnosti a zároveň šetří podlahový prostor.

Vlastnosti produktu:

  • Široká police 110 cm poskytuje dostatek prostoru pro ukládání knih, dekorací nebo cokoli jiného, co potřebujete mít po ruce. Tato vlastnost přináší výhodu v podobě uspořádání a efektivního využití prostoru
  • Laminovaná deska zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost. Tato vlastnost přináší výhodu v podobě odolnosti vůči poškrábání, teplu a vlhkosti
  • Snadná montáž montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení
  • Závěsná tato vlastnost přináší výhodu v podobě flexibility při rozhodování o umístění a možnosti ušetřit podlahový prostor

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 110

    šířka: 110 cm,

  • 24

    výška: 24 cm,

  • 21

    hloubka: 21 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub castello

Barva police

černá

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Typ nožek

žádné - nábytek určený k zavěšení

Další informace
Objevte revoluční řešení pro váš prostor - závěsný nábytek bez nohou. Zapomeňte na tradiční nohy, tento inovativní design dodá vašemu interiéru moderní a minimalistický styl. Závěsný kus nábytku vám poskytne svobodu při uspořádání, ušetří místo a dodá místnosti lehkost. Objevte pocit prostornosti, aniž byste museli složitě uklízet pod nábytkem. Toto funkční řešení je nejen estetické, ale také praktické - získáte více úložného prostoru, a to bez kompromisů. Vytvořte si jedinečný prostor pomocí závěsného nábytku - je to pro vás to nejlepší řešení.

Provedení

Hrana

ABS

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

5,5 kg

šířka

šířka:

29 cm

Výška

Výška:

4 cm

výška

výška :

118 cm

Hodnocení zákazníků

/zavesna-police-verlin-08---110-cm---dub-castello---cerna-p-147525-1064-1064.html