Popis výrobku

Hledáte nástěnnou polici pro váš moderní obývací pokoj? Madison MD13 splňuje všechny vaše požadavky.

Madison MD13 je skvělým doplňkem každého interiéru díky svému elegantnímu designu. Černá barva a odstín piškotového dubu dodávají tomuto kousku nábytku jedinečný a moderní vzhled. Tato police se skříňkou je nejen krásná, ale také praktická - její rozměry 140 x 30 x 25 cm jsou ideální pro ukládání různých předmětů.

Police se skříňkou Madison MD13 je vyrobena z vysoce kvalitní laminované desky s ABS hranou, což zaručuje její dlouhou životnost. Korpus skříňky je také z laminované desky. Kromě toho skříňka poskytuje dostatek úložného prostoru.

Madison MD13 je velmi praktická a funkční. Její design je navržen tak, aby poskytoval maximální úložný prostor bez zbytečného zabírání místa v místnosti. Kromě toho je skříňka vybavena kovovou úchytkou, která zaručují snadné otevírání a zavírání. Tento produkt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají funkční a stylový kus nábytku.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická velikost → s rozměry 140 x 30 x 25 je police Madison MD13 ideální pro využití ve vašem domově, aniž by zabrala příliš mnoho místa.
  • Kvalitní materiály → police je vyrobena z laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.
  • Praktické provedení → police je vybavena jednou skříňkou, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.
  • Snadná montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 140 cm,

  • výška: 30 cm,

  • hloubka: 25 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva přední části

dub piškotový

Barva korpusu

dub piškotový

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

13 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

146 cm x 29 cm x 7 cm

Hodnocení zákazníků

/zavesna-police-se-skrinkou-madison-md13---140-cm---cerna---dub-piskotovy-p-52469-1064-1064.html