Popis výrobku

Hledáte perfektní nástěnnou polici pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Goldin 09 - 120 cm v bílé barvě.

Tato elegantní bílá nástěnná police Goldin 09 o rozměrech 120 x 23 x 22 cm přidá do vašeho interiéru nádech sofistikovanosti a elegance. Její čisté linie a minimalistický design dokonale zapadnou do jakéhokoli moderního obývacího prostoru. Bílá barva dodává produktu svěží a čistý vzhled, který opticky zvětší váš prostor.

Police Goldin 09 je vyrobena z kvalitní laminované desky o tloušťce 16 mm, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Navíc je vybavena ABS hranou pro vysokou odolnost a bezpečnost. Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Navzdory své kompaktní velikosti, tato nástěnná police nabízí díky své šířce 120 cm dostatek místa pro dekorace nebo knihy, které chcete mít na dosah ruky. Její bezpečné zavěšení na stěnu zajišťuje, že vaše věci budou v bezpečí a snadno dostupné.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry 120 x 23 x 22 cm - ideální pro většinu prostor. Umožňuje vám efektivně využít stěnu bez zbytečného zabírání místa
  • Laminovaná deska police je vyrobena z 16 mm laminované desky. Tento materiál je odolný a dlouhodobě trvanlivý, což zaručuje, že police vydrží dlouhou dobu bez poškození
  • Snadná montáž montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení
  • Praktický design nabízí dostatek místa pro vystavení dekorací nebo knih. Navíc se díky svému jednoduchému a elegantnímu designu hodí do každého interiéru

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 120

    šířka: 120 cm,

  • 23

    výška: 23 cm,

  • 22

    hloubka: 22 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva předních částí

bílá

Barva předních částí

lesk

Barva police

bílá

Provedení

Typ nožek

žádné - nábytek určený k zavěšení

Další informace
Objevte revoluční řešení pro váš prostor - závěsný nábytek bez nohou. Zapomeňte na tradiční nohy, tento inovativní design dodá vašemu interiéru moderní a minimalistický styl. Závěsný kus nábytku vám poskytne svobodu při uspořádání, ušetří místo a dodá místnosti lehkost. Objevte pocit prostornosti, aniž byste museli složitě uklízet pod nábytkem. Toto funkční řešení je nejen estetické, ale také praktické - získáte více úložného prostoru, a to bez kompromisů. Vytvořte si jedinečný prostor pomocí závěsného nábytku - je to pro vás to nejlepší řešení.

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

Přední strana

lakovaná deska MDF 19 mm

Provedení

Hrana

ABS

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

8 kg

šířka

šířka:

28 cm

Výška

Výška:

4 cm

výška

výška :

136 cm

Hodnocení zákazníků

/zavesna-police-riomi-09---120-cm---bila-p-147232-1064-1064.html