Popis výrobku

Hledáte zásuvkový kontejner pro svou kancelář? Seznamte se s naším zásuvkovým kontejnerem BK53N - dub artisan.

Tento kontejner vás okouzlí svým moderním a elegantním designem. Jeho barva dub artisan dodá vaší kanceláři klasický a profesionální vzhled. Navíc, díky jeho kompaktní velikosti se hodí do jakékoliv kanceláře bez ohledu na její velikost.

Naše kancelářská skříňka je vyrobena z laminované desky o tloušťce 18 mm, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči poškrábání. Přední část je také vyrobena z laminované desky, zatímco hrana je z PVC. Úchytky jsou z umělé hmoty a systém otevírání je tradiční, což zaručuje snadné a pohodlné používání.

Co se týče funkčnosti, náš zásuvkový kontejner BK53N nabízí čtyři zásuvky, které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny vaše kancelářské potřeby. Navíc, díky svým kolečkům můžete kontejner snadno přemístit tam, kde ho právě potřebujete.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní design → kontejner BK53N v barvě dub artisan dodá vaší kanceláři klasický a profesionální vzhled.
  • Kvalitní materiály → díky laminované desce o tloušťce 18 mm a PVC hraně je tento kontejner odolný.
  • Snadné otevírání → tradiční systém otevírání a úchytky z umělé hmoty zaručují snadné a pohodlné otevírání.
  • Funkčnost → čtyři zásuvky poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny vaše kancelářské potřeby.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 45 cm,

  • výška: 66 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub artisan

Barva předních částí

dub artisan

Provedení

Korpus

laminovaná deska 18 mm

Další informace
18 mm silná laminovaná deska je pevná a univerzální surovina pro výrobu nábytku. Její přednosti jsou pro potenciálního zákazníka mimořádně výhodné. Díky laminované povrchové úpravě se deska snadno čistí a je odolná vůči skvrnám a poškození. To znamená, že nábytek vyrobený z tohoto materiálu bude mít dlouhou životnost a bude se snadno udržovat ve výborném stavu. Tloušťka 18 mm zajišťuje pevnou konstrukci nábytku, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti deformacím. Kromě toho je laminovaná deska k dispozici v různých provedeních a barvách, takže nábytek můžete přizpůsobit svým individuálním preferencím a stylu interiéru. Je to ideální řešení pro ty, kteří hledají estetický a funkční nábytek.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

válečkové pojezdy

Vybavení

Počet dvířek

4

Montáž

vlastní

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/zasuvkovy-kontejner-bk53n---dub-artisan-p-150227-1012-1012.html