Popis výrobku

Hledáte dokonalou prosklenou vitrínu pro váš moderní obývací pokoj? Setkejte se s produktem Sonata 70 cm Levá prosklená - šlechtitý kaštan.

Tato vitrína je skvělým doplňkem pro každý interiér, díky svému elegantnímu vzhledu a šlechtitě kaštanové barvě. Její design je moderní a zároveň tradiční, což zaručuje, že se bude hodit do jakéhokoli stylu interiéru. A co víc, skleněné dveře přidávají na eleganci a umožňují vám vystavit své oblíbené předměty.

Vitrína Sonata je vyrobena z 16mm laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Její rozměry 70 x 204.5 x 43 cm a kovové úchyty zajišťují, že je nejen praktická, ale také snadno ovladatelná. Navíc, s jedním dveřmi, nabízí dostatek prostoru pro uskladnění vašich věcí.

Montáž je snadná a rychlá díky nábytku v balení. Tato vitrína je také vyrobena z 22mm laminované desky pro extra pevnost a stabilitu. S vitrínou Sonata 70 cm Levá prosklená - šlechtitý kaštan, získáte nejen stylový kus nábytku, ale také kvalitní a funkční skladovací prostor.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Vitrína Sonata 70 cm Levá prosklená - kaštan szlachetny je vyrobena z kvalitního 22 mm laminovaného materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost a vysokou odolnost proti poškození. Tento nábytek je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení kvality a stylu.
  • Prostorné rozměry → S rozměry 70 x 204.5 x 43 cm, tato vitrína nabízí dostatek prostoru pro uložení vašich oblíbených předmětů. Její velkorysé rozměry z ní dělají ideální kus nábytku pro každý domov nebo kancelář.
  • Praktická a funkční → Tato vitrína je vybavena jednou skleněnou dvířkou, která umožňuje snadný přístup k uloženým předmětům a zároveň představuje estetický prvek. Kovové úchyty přidávají na praktičnosti a funkčnosti tohoto kusu nábytku.
  • Snadná montáž → Nábytek je dodáván v balení s podrobnými instrukcemi pro montáž, takže si ho můžete sestavit sami bez potřeby odborné pomoci. Tato vlastnost vám ušetří čas i peníze.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 70 cm,

  • výška: 204.5 cm,

  • hloubka: 43 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan

Barva přední části

kaštan

Provedení

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Provedení

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

21 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

192 cm x 6 cm x 41 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

19 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

74 cm x 14 cm x 47 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

10 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

146 cm x 5 cm x 53 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

42 cm x 4 cm x 51 cm

Hodnocení zákazníků

/vitrina-sonata-70-cm-leva---kastan-slechetny-p-156554-1092-1064.1092.html