Popis výrobku

Hledáte dokonalou skříňku pro váš moderní obývací pokoj? Tento produkt je přesně to, co potřebujete.

Tato vitrína je vizuálně atraktivní a dodá vašemu interiéru královský vzhled. Barva korpusu, nohou a přední části v odstínu samoa king dodává nábytku luxusní a elegantní vzhled. Navíc provedení přední části dodává vitríně jedinečný a moderní vzhled.

Výhodou vitríny Kora je její funkčnost a praktičnost. S rozměry 58 x 193 x 40 cm poskytuje dostatek prostoru pro uložení vašich věcí. Skříňka má dvoje dvířka a čtyři police, které vám umožní udržet pořádek a přehled o vašich věcech. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Kvalita vitríny je zaručena díky použití laminované desky na korpusu a přední části. Kovové úchyty nejen zvyšují odolnost a životnost skříňky, ale také dodávají moderní vzhled. Tato vitrína je ideální volbou pro ty, kdo hledají spojení funkčnosti, kvality a moderního designu.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry 58 x 193 x 40. Její výška 193 cm umožňuje využití vertikálního prostoru, aniž by zabírala příliš mnoho podlahové plochy
  • Kvalitní laminovaná deska je odolná vůči poškrábání a oděru. To znamená, že si vitrína udrží svůj vzhled po dlouhou dobu, a vy tak ušetříte peníze za nákup nového nábytku
  • Úložný prostor 4 police nabízí spoustu místa pro uložení vašich věcí. Ať už potřebujete místo pro knihy, dekorace nebo cokoli jiného, tato vitrína vám poskytne dostatek úložného prostoru
  • Snadná montáž montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 58

    šířka: 58 cm,

  • 193

    výška: 193 cm,

  • 40

    hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

samoa king

Barva přední části

samoa king

Barva nožek

samoa king

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Přední části

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

Provedení

Police

laminovaná deska

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet polic

4

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

23 kg

šířka

šířka:

39 cm

Wysokość

Wysokość:

7 cm

výška

výška :

182 cm

Balení číslo 2

7 kg

šířka

šířka:

52 cm

Wysokość

Wysokość:

5 cm

výška

výška :

136 cm

Balení číslo 3

11 kg

šířka

šířka:

43 cm

Wysokość

Wysokość:

23 cm

výška

výška :

61 cm

Hodnocení zákazníků

/vitrina-kora-krw1---58-cm---samoa-king-p-17251-1092-1064.1092.html