Popis výrobku

Hledáte ideální TV stolek pro váš moderní obývací pokoj? Objevte Sonata TV stolek s šuplíky a výklenkem 130 cm - vznešený kaštan.

Tento produkt je vizuálně ohromující a dokonale se hodí do jakékoliv moderního interiéru. Jeho vznešený kaštanový odstín dodává teplý a přívětivý pocit, zatímco jeho široké rozměry (130 x 54 x 54,5 cm) ho činí ideálním doplňkem pro jakýkoliv obývací pokoj.

Sonata TV stolek je vyroben z laminované desky o tloušťce 16 mm na přední straně a 22 mm na korpusu, což zajišťuje jeho robustnost a dlouhou životnost. Jeho kovové úchyty a kuličkové pojezdy šuplíků zaručují hladké a tiché otevírání a zavírání, což vám umožní ukládat a vyndávat věci bez obtíží.

S dvěma šuplíky pro ukládání a prostorným výklenkem pro umístění televize nebo jiných zařízení, tento nábytek nabízí dostatek úložného prostoru, aniž by zabral příliš mnoho místa. Navíc je tento nábytek dodáván v balení, takže si ho můžete sestavit podle svých představ a potřeb.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry Díky svým rozměrům 130 x 54 x 54,5 cm, tato skříňka RTV Sonata s zásuvkami a výklenkem se dokonale vejde do jakéhokoli prostoru a stále poskytne dostatek místa pro vaše audiovizuální zařízení.
  • Laminovaná deska 22 mm na korpusu Tento produkt je vyroben z vysoce kvalitní laminované desky o tloušťce 22 mm, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost proti poškození
  • 2 zásuvky a výklenek Skříňka RTV Sonata nabízí dva prostorné zásuvky a výklenek pro uložení všech vašich multimediálních zařízení, DVD, ovladačů nebo her. Vše, co potřebujete, máte vždy po ruce
  • Kovové úchyty a kuličkové pojezdy Kovové úchyty a kuličkové pojezdy zajišťují hladké a tiché otevírání a zavírání zásuvek, což přispívá k celkovému komfortu a praktičnosti při používání tohoto nábytku

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 130

    šířka: 130 cm,

  • 54

    výška: 54 cm,

  • 55

    hloubka: 55 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan šlechetný

Barva předních částí

kaštan šlechetný

Provedení

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Provedení

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Úchytky

kov

Vybavení

Počet výklenků

1

Počet zásuvek

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

26 kg

šířka

šířka:

132 cm

Výška

Výška:

8 cm

výška

výška :

56 cm

Balení číslo 2

31 kg

šířka

šířka:

129 cm

Výška

Výška:

9 cm

výška

výška :

51 cm

Hodnocení zákazníků

/tv-stolek-sonata-se-zasuvkami-s-vyklenkem-130-cm---kastan-slechetny-p-156544-1061-1061.html