Popis výrobku

Hledáte ideální TV skříňku pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Pingli 04 závěsná 170 cm - Bílý mat.

Tato skříňka RTV Pingli 04 zaujme na první pohled svým elegantním designem. Její matná bílá barva přidává na sofistikovanosti a čistotě, která se snadno hodí do každého moderního interiéru. S šířkou 170 cm, výškou 32 cm a hloubkou 37 cm se perfektně vejde do vašeho obývacího pokoje a stane se jeho nezbytnou součástí.

Skříňka RTV Pingli 04 je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou životnost. Korpus je vyroben z laminované desky, zatímco čelní část je z desky MDF. Díky ABS hranám a zadní straně z desky HDF je skříňka odolná vůči poškození a snadno se udržuje. Navíc je vybavena zásuvkou s plným výsuvem, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.

Montáž nábytku v balení je jednoduchá a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový kousek nábytku téměř okamžitě. Bez nožiček je tato skříňka ideální pro závěsné umístění, což ušetří místo a dodá vašemu interiéru moderní vzhled. S touto skříňkou Pingli 04 získáte nejen funkční, ale i stylový doplněk pro váš domov.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Skříňka RTV Pingli 04 závěsná 170 cm je vyrobena z kvalitní laminované desky a MDF, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Tento produkt je ideální pro ty, kteří hledají kvalitu a trvanlivost.
  • Velké rozměry → S šířkou 170 cm, výškou 32 cm a hloubkou 37 cm, tato skříňka nabízí dostatek prostoru pro uložení vašeho televizoru a dalších multimediálních zařízení. Užijte si pohodlí a organizaci, které přináší tento prostorný nábytek.
  • Snadná montáž → Tento nábytek je dodáván v balení pro snadnou montáž. Ušetřete čas a energii s touto pohodlnou možností. Montáž tohoto nábytku je jednoduchá a rychlá, takže můžete začít využívat svůj nový kus nábytku co nejdříve.
  • Praktické vybavení → Skříňka je vybavena zásuvkou s plným výsuvem pro snadný přístup k vašim věcem. Tento nábytek je nejen stylový, ale také funkční a praktický, což usnadňuje život v domácnosti.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 170 cm,

  • výška: 32 cm,

  • hloubka: 37 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

mat

Barva přední části

mat

Provedení

nožičky

bez

Další informace
Nábytek bez nožiček - tento jedinečný design poskytuje nejen moderní vzhled, ale také řadu výhod. Nábytek bez nožiček bude dokonale fungovat v každém prostoru, bez ohledu na jeho velikost nebo styl. Můžete jej bez námahy přizpůsobit svým potřebám tím, že jej umístíte přímo na podlahu nebo koberec. Eliminace nožiček znamená také snazší úklid, protože není třeba vysávat pod nábytkem. Nábytek bez nožiček je navíc stabilní a pevný, což vám zaručí bezpečné a pohodlné používání.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Provedení

Hrana

ABS

Zadní strana

deska HDF

Zásuvkové pojezdy

s plným výsuvem

Systém otevírání

push to open

Vybavení

Počet zásuvek

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

27 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

192 cm x 8 cm x 42 cm

Hodnocení zákazníků

/tv-stolek-pingli-04-zavesna-170-cm---bily-mat-p-160333-1061-1061.html