Popis výrobku

Hledáte ideální TV stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Skříňka RTV Pingli 04 - 170 cm - Bílý mat / zlaté nohy.

Tento TV stolek je skutečným klenotem pro každý interiér. Bílý matový povrch korpusu dodává stolečku eleganci, zatímco zlaté nohy přidávají luxusní dotek. Jeho šířka 170 cm je ideální pro většinu televizorů a jeho výška 50 cm znamená, že bude v pohodlné výšce pro sledování.

Skříňka RTV Pingli 04 je vyrobena z kvalitních materiálů. Korpus je vyroben z laminované desky, čelní část z desky MDF a zadní strana z desky HDF. Nohy jsou kovové, což zaručuje stabilitu a dlouhou životnost. Skříňka je navíc vybavena ocelovými panty s tichým zavíráním, což zvyšuje její funkčnost a pohodlí při používání.

Skříňka RTV Pingli 04 je dodávána v balení pro vlastní montáž, což znamená, že ji můžete sestavit přesně podle svých potřeb a představ. S rozměry 170 x 50 x 37 cm se vejde do většiny obývacích pokojů a stane se jejich dominantou. Nenechte si ujít tuto šanci a objevte kouzlo tohoto nádherného TV stolku.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce Skříňka RTV Pingli 04 je vyrobena z kvalitní laminované desky a MDF, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Díky tomu se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje na mnoho let
  • Tiché zavírání Ocelové panty s tichým zavíráním zaručují pohodlí a klid v domácnosti. Nikdy Vás nebudou rušit hlasité zvuky při zavírání skříňky
  • Velké rozměry S rozměry 170 x 50 x 37 cm poskytuje skříňka RTV Pingli 04 dostatek prostoru pro uskladnění všech Vašich multimediálních zařízení. Už žádný nepořádek, vše má své místo
  • Kovové nožičky Zlaté kovové nožičky nejen dodávají skříňce RTV Pingli 04 elegantní vzhled, ale také zaručují stabilitu a bezpečnost Vašich zařízení. Navíc jejich výška 18 cm umožňuje snadné čištění pod nábytkem

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 170

    šířka: 170 cm,

  • 50

    výška: 50 cm,

  • 37

    hloubka: 37 cm,

  • 18

    Výška nohou: 18 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Barva korpusu

bílá

Barva předních částí

bílá

Barva korpusu

mat

Barva předních částí

mat

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

rám

Provedení

Zadní strana

deska HDF

Hrana

ABS

Panty

ocelové s tichým zavíráním

Vybavení

Počet dvířek výklopných

3

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

27 kg

šířka

šířka:

192 cm

Výška

Výška:

8 cm

výška

výška :

42 cm

Balení číslo 2

1 kg

šířka

šířka:

25 cm

Výška

Výška:

6 cm

výška

výška :

19 cm

Hodnocení zákazníků

/tv-stolek-pingli-04---170-cm---bily-mat---zlate-nohy-p-160315-1061-1061.html