Popis výrobku

Hledáte tu ideální TV skříňku pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Skříňka RTV Pingli 04 - 170 cm - Bílý mat / zlatý Rošt.

Tato elegantní TV skříňka vás okouzlí svým vizuálním provedením. Její bílý matný korpus se zlatým roštem dodá vašemu interiéru luxusní vzhled. Černé nožičky přidávají dojem lehkosti a sofistikovanosti.

Skříňka RTV Pingli 04 je nejen krásná, ale také praktická. Má rozměry 170 x 50 x 37 cm, což zajišťuje dostatek místa pro vaši televizi a další zařízení. Je vyrobena z kvalitního laminovaného materiálu a MDF desky, což zaručuje její dlouhou životnost. Kovové nožičky a ocelové panty s tichým zavíráním jsou dalšími známkami její vysoké kvality.

Montáž nábytku je jednoduchá a rychlá, takže si můžete rychle vychutnat svůj nový kousek nábytku. Navíc, zadní strana je vyrobena z desky HDF, což zaručuje stabilitu a pevnost. Skříňka RTV Pingli 04 je dokonalou kombinací designu, funkčnosti a kvality.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → Skříňka RTV Pingli 04 nabízí rozměry 170 x 50 x 37 cm, které jsou ideální pro většinu obývacích pokojů. Tato vlastnost zajišťuje, že se skříňka vejde do Vašeho interiéru a poskytne dostatek prostoru pro televizor a další elektroniku.
  • Kvalitní materiály → Skříňka je vyrobena z kvalitních materiálů - tělo je z laminované desky, čelní část je z desky MDF a zadní strana je z desky HDF. Tyto materiály zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči poškození.
  • Tiché zavírání → Ocelové panty s tichým zavíráním jsou skvělou funkcí, která zvyšuje komfort používání. Díky tomu můžete skříňku zavírat a otevírat bez rušivých zvuků.
  • Stylový design → Bílý matový povrch korpusu a zlatý rošt nožiček dodávají skříňce moderní a elegantní vzhled. Tento produkt se stane skvělým doplňkem do každého interiéru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 170 cm,

  • výška: 50 cm,

  • hloubka: 37 cm,

  • Výška nohou: 16 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

mat

Barva přední části

mat

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

rám

Provedení

Zadní strana

deska HDF

Hrana

ABS

panty

ocelové s tichým zavíráním

Vybavení

Počet dvířek výklopných

3

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

27 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

192 cm x 8 cm x 42 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

171 cm x 3 cm x 21 cm

Hodnocení zákazníků

/tv-stolek-pingli-04---170-cm---bily-mat---zlaty-rost-p-160308-1061-1061.html