Popis výrobku

Hledáte ideální TV stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Skříňka RTV Pingli 04 - 170 cm - Bílý mat / černé Nohy.

Tento nábytek vás zaujme svým elegantním designem a sofistikovaným vzhledem. S jeho matnou bílou povrchovou úpravou a černými nohami se skvěle hodí do každého moderního interiéru. Jeho šířka 170 cm je ideální pro většinu televizorů a jeho kompaktní rozměry 170 x 50 x 37 cm ušetří místo v obývacím pokoji.

Skříňka RTV Pingli 04 je vyrobena z kvalitních materiálů, jako je laminovaná deska pro tělo, MDF deska pro přední část a kovové nohy pro extra stabilitu. Tiché zavírání ocelových pantů zajišťuje hladké a tiché zavírání. Navíc je nábytek dodáván v balení, takže si ho můžete sestavit podle svých potřeb.

Provedení tohoto nábytku je navrženo tak, aby vyhovovalo vašim potřebám. Jeho roštové nohy jsou 18 cm vysoké, což umožňuje snadné čištění pod nábytkem. Zadní strana je vyrobena z HDF desky pro extra pevnost. Tento nábytek je nejen funkční, ale také esteticky přitažlivý.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Skříňka RTV Pingli 04 je vyrobena z kvalitní laminované desky a MDF, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Toto je skvělá investice, která vám poskytne spolehlivost a trvanlivost na dlouhou dobu.
  • Tiché zavírání → Ocelové panty s tichým zavíráním zaručují hladké a tiché zavírání, což přispívá k celkovému komfortu používání. Nikdy vás nebudou rušit hlasité zvuky při zavírání.
  • Velká šířka → S rozměry 170 x 50 x 37 cm je tato skříňka ideální pro větší televizory. Poskytuje dostatek prostoru pro umístění dalších zařízení, jako jsou DVD přehrávače, herní konzole nebo satelitní boxy.
  • Stylový design → Černé kovové nohy v kontrastu s bílým matným provedením dodávají tomuto nábytku moderní a elegantní vzhled. Tato skříňka se stane skvělým doplňkem jakéhokoli interiéru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 170 cm,

  • výška: 50 cm,

  • hloubka: 37 cm,

  • Výška nohou: 18 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

mat

Barva přední části

mat

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

rám

Provedení

Zadní strana

deska HDF

Hrana

ABS

panty

ocelové s tichým zavíráním

Vybavení

Počet dvířek výklopných

3

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

27 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

192 cm x 8 cm x 42 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

1 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

25 cm x 6 cm x 19 cm

Hodnocení zákazníků

/tv-stolek-pingli-04---170-cm---bily-mat---cerne-nohy-p-160320-1061-1061.html