Popis výrobku

Hledáte dokonalý TV stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Skříňka RTV Lomin s výklenkem 150 cm - Černý / Dub artisan.

Tento TV stolek vás okouzlí svým elegantním designem. Černá barva v kombinaci s dubovým artisanem dodává nábytku sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Jeho rozměry 153.1 x 53.4 x 39.5 cm zaručují, že se vejde do jakéhokoli obývacího pokoje bez problémů.

Skříňka RTV Lomin je vyrobena z kvalitní dřevotřísky a 18mm MDF desky, což zaručuje její dlouhou životnost. Povrch nábytku je chráněn ABS hranou, což zvyšuje jeho odolnost vůči poškození. Kovové nožičky dodávají nábytku stabilnost a moderní vzhled.

Tento TV stolek je vybaven dvěma dveřmi a jednou policí, což zajišťuje dostatek úložného prostoru pro všechny vaše multimediální zařízení. Zapuštěné/dvojité panty zaručují hladké a tiché otevírání a zavírání dveří. Nábytek je dodáván v balení pro vlastní montáž, což vám umožní přizpůsobit jeho umístění podle vašich potřeb.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Skříňka RTV Lomin s výklenkem je vyrobena z 18 mm MDF desky, což zaručuje jej dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Díky tomu se stane trvalou součástí vašeho obývacího pokoje.
  • Praktické rozměry → S rozměry 153.1 x 53.4 x 39.5 cm, tato skříňka RTV dokonale zapadne do každého interiéru a poskytne dostatek místa pro umístění televizoru a dalších přístrojů.
  • Funkční design → Tato skříňka RTV je vybavena dvěma dveřmi a jednou policí, což umožňuje pohodlné uspořádání všech vašich multimediálních zařízení a příslušenství.
  • Stylový vzhled → Černá barva a dub artisan dokončení dodávají tomuto kusu nábytku moderní a elegantní vzhled, který obohatí jakýkoli interiér.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 153.1 cm,

  • výška: 53.4 cm,

  • hloubka: 39.5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva korpusu

černá

Barva předních částí

dub artisan

Provedení

Přední části

deska MDF 18 mm

Další informace
Objevte výjimečnou dokonalost nábytkové přední desky z MDF o tloušťce 18 mm. MDF (Medium Density Fiberboard) je vynikající surovina, která v sobě spojuje pevnost a estetiku. Díky své hustotě a homogenní struktuře jsou čela z MDF odolná vůči deformacím, což zaručuje dlouhodobou životnost nábytku. Jejich dokonale hladký povrch poskytuje dokonalý podklad pro různé povrchové úpravy, jako je lak nebo dýha. S MDF deskami se také snadno pracuje, což umožňuje vytvářet nejrůznější vzory a detaily. Toto flexibilní řešení umožňuje přizpůsobit čela nábytku individuálním preferencím a stylu interiéru. MDF je navíc ekologicky šetrný materiál, který se vyrábí z recyklovaného dřeva a neuvolňuje žádné škodlivé látky.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Korpus

dřevotříska

Přední strana

dřevotříska

Provedení

Hrana

ABS

Panty

zapuštěné / dvojité

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/tv-stolek-lomin-s-vyklenkem-150-cm---cerny---dub-artisan-p-156341-1061-1061.html