Popis výrobku

Hledáte rohový TV stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Kora KRTN - borovice andersen.

Tento TV stolek vás okouzlí svým jedinečným designem, který je ideální pro moderní interiéry. Jeho barva borovice andersen vytváří příjemnou a teplou atmosféru, která dodá vašemu obývacímu pokoji šarm.

Stolek je vyroben z laminované desky, která je známá svou odolností a dlouhou životností. Je vybaven jednou policí, jednou zásuvkou, což vám poskytne dostatek úložného prostoru pro večkeré mediální vybavení.

Tento TV stolek je velmi praktický. Jeho rozměry 89 x 77 x 63 cm zaručují, že se vejde do jakéhokoli obývacího pokoje, aniž by zabral příliš mnoho místa. Navíc jeho kovové úchytky jsou nejen elegantní, ale také velmi odolné.

Vlastnosti produktu:

  • Laminovaná deska → tento materiál je známý svou odolností a dlouhou životností.
  • Jedna police, jedna zásuvka → tento TV stolek je vybaven dostatkem úložného prostoru pro všechny vaše potřeby, takže budete mít vše po ruce.
  • Rozměry 89 x 77 x 63 cm → tyto rozměry zaručují, že TV stolek se vejde do jakéhokoli obývacího pokoje, aniž by zabral příliš mnoho místa.
  • Kovové úchytky → jsou nejen elegantní, ale také velmi odolné.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 89 cm,

  • výška: 77 cm,

  • hloubka: 63 cm,

  • Výška nohou: 5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva předních částí

borovice andersen

Barva korpusu

borovice andersen

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Provedení

Úchytky

kov

Vybavení

Počet polic

1

Počet zásuvek

1

Počet prohlubní

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

40 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

66 cm x 22 cm x 96 cm

Hodnocení zákazníků

/rohovy-tv-stolek-kora-krtn---borovice-andersen-p-15898-1061-1061.html