Popis výrobku

Hledáte ideální TV stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem TV stolek Kora KRT2 - borovice andersen.

TV stolek Kora KRT2 je výrazem elegance a stylu. Jeho design v barvě borovice andersen přidává na sofistikovanosti a modernosti. Tento nábytek se stane středobodem každého obývacího pokoje, a to díky svému jedinečnému vzhledu.

Tento TV stolek nejenže vypadá skvěle, ale je také velmi praktický. S rozměry 158 x 59 x 46 cm nabízí dostatek prostoru pro umístění vašeho televizoru a dalších zařízení. Kromě toho je vybaven dvěma skříňkami a jednou zásuvkou, což zajišťuje dostatek úložného prostoru pro všechny vaše multimediální potřeby.

TV stolek je vyrobený z laminované desky a je velice odolný. Jeho kovové úchytky dodávají šarm celkovém vzhledu a funkčnosti. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry (158 x 59 x 46 cm) → TV stolek nabízí dostatek prostoru pro vaši televizi, další elektroniku a dokonce i dekorace. Díky svým rozměrům je ideální pro větší obývací pokoje.
  • Laminovaná deska → tento materiál je odolný vůči poškrábání a opotřebení, což zaručuje dlouhou životnost vašeho nábytku. Navíc je snadno udržovatelný.
  • Kovové úchyty → tento detail přidává na estetice celkového designu a zároveň zajišťuje pohodlné otevírání a zavírání dvířek a zásuvky.
  • Skříňky a zásuvka → stolek je vybaven dvěma skříňkami a jednou zásuvkou, což poskytuje dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. Můžete zde ukládat DVD, ovladače, hry a další předměty, které chcete mít po ruce.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 158 cm,

  • výška: 59 cm,

  • hloubka: 46 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva předních částí

borovice andersen

Barva korpusu

borovice andersen

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Provedení

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

1

Počet prohlubní

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

25 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

45 cm x 14 cm x 54 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

32 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

49 cm x 20 cm x 160 cm

Hodnocení zákazníků

/tv-stolek-kora-krt2---158-cm---borovice-andersen-p-15900-1061-1061.html