Popis výrobku

Hledáte ideální televizní stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem TV stolek Kora KRT v barvě samoa king.

TV stolek Kora KRT - Samoa King je vizuální skvost, který okouzlí každého návštěvníka vašeho domova. Jeho korpus a nohy v barvě samoa king dodávají interiéru teplý a příjemný nádech. Přední část v téže barvě je zdobená, což dodává celkovému vzhledu nábytku jedinečný a moderní vzhled.

Tento televizní stolek je nejen krásný, ale také praktický. S rozměry 108 x 77 x 56 cm je dostatečně velký, aby na něj mohl být umístěn jakýkoli televizor. Jeho konstrukce z laminované desky zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Stolek je vybaven jednou skříňkou s plnými dvířky a třemi policemi, což umožňuje uspořádané uložení všech vašich multimediálních zařízení a příslušenství.

TV stolek Kora KRT je dodáván v balení pro vlastní montáž, což umožňuje snadnou instalaci. Kromě toho jsou jeho uchytky kovové, což zaručuje pevnost a stabilitu. Tento nábytek je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci estetiky a funkčnosti v jednom.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce TV stolek je vyroben z laminované desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost a stabilitu. Tato vlastnost je velkou výhodou, protože znamená, že nábytek vydrží dlouhou dobu a stane se stálou součástí vašeho interiéru
  • Velký úložný prostor s rozměry 108 x 77 x 56 cm nabízí stolek dostatek prostoru pro uložení vašich multimediálních zařízení. Vybavený je jednou skříňkou za plnými dvířky a třemi policemi, což znamená, že vše, co potřebujete, bude mít své místo a bude snadno přístupné
  • Vlastní montáž nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu
  • Elegantní design barva samoa king a zdobené provedení přední části přidává tomuto TV stolku elegantní a moderní vzhled. Jeho jedinečný design zvýrazní krásu vašeho interiéru a stane se skvělým doplňkem vašeho domova

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 108

    šířka: 108 cm,

  • 77

    výška: 77 cm,

  • 56

    hloubka: 56 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

samoa king

Barva přední části

samoa king

Barva nožek

samoa king

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Provedení

Police

laminovaná deska

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

1

Počet polic

3

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

22 kg

šířka

šířka:

55 cm

Wysokość

Wysokość:

11 cm

výška

výška :

67 cm

Balení číslo 2

22 kg

šířka

šířka:

60 cm

Wysokość

Wysokość:

19 cm

výška

výška :

111 cm

Hodnocení zákazníků

/tv-stolek-kora-krt---180-cm---samoa-king-p-17240-1061-1061.html