Popis výrobku

Hledáte dokonalý TV stolek pro váš moderní obývací pokoj? Představujeme vám produkt - Skříňka RTV Interi s výklenkem 200 cm - Antracytová.

Tento antracytový kousek nábytku je skvělým doplňkem pro každý interiér. Jeho elegantní design a zlaté úchyty dodají vašemu domovu nádech luxusu. Kovové nožičky nejen zvyšují jeho stabilitu, ale také přidávají moderní vzhled.

Skříňka RTV Interi je vyrobena z dřevotřísky, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost. Navíc, díky rozměrům 202.9 x 53.4 x 39.5 cm, nabízí dostatek prostoru pro vaši televizi a další elektroniku. Tři dveře a jedna polička poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše DVD, ovladače a další příslušenství.

Skříňka RTV Interi je dodávána v balení a je třeba ji sestavit. Ale nebojte se, její montáž je snadná a rychlá. Zapuštěné/dvojité panty zaručují hladké a tiché zavírání dveří. Tento nábytek je nejen funkční a praktický, ale také esteticky přitažlivý.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Skříňka RTV Interi s výklenkem 200 cm - Antracytová je vyrobena z kvalitní dřevotřísky, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Tento nábytek v balení je připraven k montáži a poskytne Vám mnoho let spolehlivé služby.
  • Optimalizovaný prostor → S rozměry 202.9 x 53.4 x 39.5 cm, tato skříňka nabízí dostatek prostoru pro uložení Vašeho televizoru a dalšího příslušenství. Je vybavena třemi dveřmi a jednou polici, což umožňuje efektivní využití prostoru.
  • Stylový design → Antracytová barva korpusu a zlaté provedení uchytů dodávají tomuto kovovému TV stolku na nožičkách luxusní vzhled. Zapuštěné/dvojité panty dodávají nábytku moderní a elegantní vzhled.
  • Praktické a funkční → Tento kovový TV stolek na nožičkách je nejen stylový, ale také velmi praktický. Jeho design s výklenkem umožňuje snadné připojení kabelů a drátů, zatímco kovové nožičky zajišťují stabilitu a odolnost.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 202.9 cm,

  • výška: 53.4 cm,

  • hloubka: 39.5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevné provedení korpusu

antracyt

Barva úchytek

zlatá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Korpus

dřevotříska

Přední strana

dřevotříska

Provedení

Hrana

ABS

Panty

zapuštěné / dvojité

Vybavení

Počet dvířek

3

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/tv-stolek-interi-s-vyklenkem-200-cm---antracytova-p-156310-1061-1061.html