Popis výrobku

Hledáte dokonalý TV stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Skříňka RTV Bliwon F03 s zásuvkami 197 cm - jodelka scandi / Bílý mat.

Design tohoto nábytku je neodolatelný. Jeho jedlička scandi / bílý mat povrch přidává elegantní a moderní dotek do jakéhokoliv prostoru. Jeho široké rozměry (197 x 62 x 40 cm) zaručují, že se vejde do jakéhokoliv prostoru, ať už je to malý byt nebo velký dům.

Nejen, že vypadá skvěle, ale je také velmi funkční. Má jedno dveře a tři zásuvky, což zajišťuje dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. Jeho kovové nožičky jsou odolné a stabilní, takže můžete být jisti, že váš televizor bude v bezpečí.

Skříňka RTV Bliwon F03 je vyrobena z kvalitních materiálů. Korpus je vyroben z 16 mm laminované desky a přední část je vyrobena z desky MDF, což zaručuje dlouhou životnost. Navíc, pokud máte rádi DIY projekty, tento nábytek je dodáván v balení pro vlastní montáž, takže si můžete užít zábavu při sestavování svého nového nábytku.

Vlastnosti produktu:

  • Velký prostor pro uložení Skříňka RTV Bliwon F03 s zásuvkami 197 cm nabízí dostatek místa pro uložení vašich multimediálních zařízení a dalších předmětů. Tato vlastnost vám umožní udržet váš obývací pokoj uklizený a organizovaný
  • Výdrž a odolnost Tento nábytek je vyroben z kvalitní laminované desky o síle 16 mm a MDF, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Můžete se spolehnout na to, že tento kus nábytku vydrží dlouho a bude vypadat skvěle po celou dobu
  • Snadná montáž Skříňka je dodávána v balení s přehledným návodem pro montáž. To znamená, že si ji můžete sestavit sami bez potřeby najímání profesionálů, což vám ušetří čas i peníze
  • Funkčnost a styl S jedním dveřmi a třemi zásuvkami nabízí tento nábytek kombinaci funkčnosti a stylu. Jeho moderní design a elegantní černé nožičky dodají vašemu obývacímu pokoji nádech luxusu

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 197

    šířka: 197 cm,

  • 62

    výška: 62 cm,

  • 40

    hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva předních částí

bílá

Barva nožek

černá

Barva přední části

jedlička scandi

Barva korpusu

jedlička scandi

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Provedení

Hrana

ABS

Vybavení

Počet dvířek

1

Počet zásuvek

3

Počet výklenků

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

16 kg

šířka

šířka:

213 cm

Výška

Výška:

6 cm

výška

výška :

44 cm

Balení číslo 2

28 kg

šířka

šířka:

65 cm

Výška

Výška:

14 cm

výška

výška :

43 cm

Balení číslo 3

6 kg

šířka

šířka:

194 cm

Výška

Výška:

7 cm

výška

výška :

24 cm

Hodnocení zákazníků

/tv-stolek-bliwon-f03-se-zasuvkami-197-cm---jodelka-scandi---bily-mat-p-157980-1061-1061.html