Rozměry a parametry

Rozměry

  • 100

    šířka: 100 cm,

  • 78

    výška: 78 cm,

  • 38

    hloubka: 38 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva korpusu

černá

Barva nožek

černá

Barva úchytek

černá

Provedení

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ předních částí

reliéfní

Další informace
Objevte jedinečnou eleganci a styl, které přináší nábytek s reliéfním čelem. Tento jedinečný detail dodá vašemu interiéru nejen estetický půvab, ale také praktickou funkčnost. Reliéf na přední části nábytku je nejen krásný, ale vytváří také zajímavou strukturu, která nábytku dodává charakter a jedinečnost. Náš nábytek s reliéfem je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhodobou spokojenost s používáním.

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

kuličkové, plný výsuv

Vybavení

Počet zásuvek

1

Balení výrobku

Balení číslo 1

15 kg

šířka

šířka:

44 cm

Wysokość

Wysokość:

7 cm

výška

výška :

113 cm

Balení číslo 2

3 kg

šířka

šířka:

22 cm

Wysokość

Wysokość:

10 cm

výška

výška :

69 cm

Hodnocení zákazníků

/toaletni-stolek-zeliano-z-szuflada-100-cm---cerna---nohy-cerna-p-164412-1072-1072.html