Popis výrobku

Hledáte dokonalou taburet, která dodá vašemu interiéru šmrnc a zároveň poskytne komfort? Seznamte se s naší Taburet Nares - v elegantním olivovém sametu Castel 39.

Tato taburet je mimořádně atraktivní díky svému luxusnímu olivovému sametu. Jeho tmavě zelená barva dodá vášemu prostoru hloubku a sofistikovanost, zatímco zlaté nožičky přidají špetku elegance. Tato taburet je nejen stylovým doplňkem, ale také praktickým kusem nábytku, který se vejde do jakéhokoli prostoru díky svým kompaktním rozměrům 60 x 41 x 60.

Taburet Nares je vyroben s důrazem na detail a kvalitu. Jeho konstrukce je vyrobena z dřeva, což zajišťuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou pro maximální pohodlí. Navíc, díky výšce nohou 10 cm, je tato taburet ideální pro relaxaci nohou po dlouhém dni.

Navíc, tato taburet je dodávána v balení, takže si ji můžete sestavit podle svých představ. Ať už hledáte praktický doplněk do svého obývacího pokoje nebo hledáte stylový kus nábytku, který oživí váš interiér, taburet Nares je ideální volbou. S jejím olivovým sametem a zlatými nožičkami bude tato taburet skvělým doplňkem k jakémukoli designu interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • Velikost a tvar → Taburet Nares je kompaktní a elegantní kousek nábytku, který se vejde do každého interiéru. Jeho rozměry 60 x 41 x 60 cm umožňují umístění i v menších prostorech, přinášející tak úsporu místa a zároveň komfort při jeho používání.
  • Konstrukce a provedení → Kombinace dřevěné konstrukce a kovových nožiček zaručuje stabilitu a dlouhou životnost. Zlaté provedení nožiček dodává taburetu luxusní vzhled, který oceníte nejen vy, ale i vaši návštěvy.
  • Materiál a pohodlí → Sedák z polyuretanové pěny a potah z tmavě zeleného sametu přináší nejen vysoký komfort při sezení, ale také jedinečný vzhled. Olivový welwet Castel 39 dodává taburetu jedinečný a elegantní vzhled.
  • Montáž a umístění → Taburet Nares je dodáván v balení, což umožňuje snadnou montáž a umístění kdekoliv v interiéru. Jako volně stojící kus nábytku může být umístěn podle vašich potřeb a přání.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 41 cm,

  • hloubka: 60 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

tmavě zelená

Typ

olivová

Typ

Castel 39

Skupina

samet

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

sedák

polyuretanová pěna

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

12 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

61 cm x 32 cm x 61 cm

Hodnocení zákazníků

/taburet-nares---olivovy-welwet-castel-39-p-159010-1634-1634.html