Popis výrobku

Hledáte stůl, který je stejně funkční, jak i stylový? Vysoká kvalita a moderní design se spojují v našem stole Galant v šedé barvě.

Stůl Galant v šedé barvě je skvělým doplňkem do jakékoliv místnosti. Jeho jednoduchý, ale elegantní design se snadno hodí do různých interiérů. Šedá barva je neutrální a univerzální, takže se hodí do jakékoliv místnosti. Navíc, díky skleněné stolní desce, tento stůl přináší do vašeho prostoru moderní a sofistikovaný vzhled.

Stůl Galant je vyroben z kvalitních materiálů, které zaručují jeho dlouhou životnost. Kovové nohy jsou pevné a stabilní, zatímco skleněná deska je odolná vůči poškrábání a snadno se čistí. S rozměry 100 x 75 x 60 cm, tento stůl nabízí dostatek prostoru pro práci nebo hostinu. Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Kromě svého atraktivního vzhledu a kvalitní konstrukce, stůl Galant také nabízí vysokou funkčnost. Jeho kompaktní rozměry znamenají, že se vejde do menších místností, zatímco jeho široká deska poskytuje dostatek prostoru pro vše, co potřebujete. Ať už hledáte stůl do kuchyně nebo do jídelny, stůl Galant je ideální volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Pevné kovové nohy → zaručují stabilitu a dlouhou životnost. Bez ohledu na to, jak těžké věci na něj položíte, vždy zůstane pevný a stabilní.
  • Skleněná deska → přidává stolu Galant moderní vzhled a je snadno udržovatelná. Sklo je odolné proti poškrábání a skvrnám, takže váš stůl bude vypadat vždy jako nový.
  • Rozměry 100 x 75 x 60 →  kompaktní rozměry umožňují umístění do jakékoliv místnosti. Navíc poskytuje dostatek prostoru pro stolování.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožiček

šedá

Barva horní desky

šedá

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Rozkládání

Ne

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/stul-galant-100x60---seda-p-32553-1073-1073.html