Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 220 cm,

  • výška: 76 cm,

  • hloubka: 98 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

oválný

Místo pro

8 osob

Není rozkládací

barevné provedení

Barva pracovní desky

ořech

Barva korpusu

ořech

Provedení

Korpus

deska MDF

Další informace
MDF (Medium Density Fiberboard) je jedinečná surovina, která je vynikající volbou pro korpus nábytku. Proč? MDF se v první řadě vyznačuje vysokou odolností a stabilitou, díky čemuž je pevnou konstrukcí nábytku. Nedeformuje se ani nedelaminuje, což zajišťuje její dlouhodobé používání. Kromě toho se s MDF deskou snadno pracuje, což dává designérům velký prostor pro kreativitu. Lze ji řezat, frézovat a tvarovat, což umožňuje vytvářet nejrůznější vzory a detaily. Jedná se o surovinu, která splňuje nejrůznější estetické a stylové požadavky. Důležitou výhodou MDF je hladký a jednolitý povrch, který je ideální pro lakování, lakování nebo laminování. Snadno tak dosáhnete požadovaného vzhledu nábytku přizpůsobeného vašemu individuálnímu vkusu.

Korpus

dýhovaná deska

Další informace
Dýhovaná deska je ideálním řešením pro Váš nábytek. Dýhovaná deska je vyrobena z přírodního dřeva a poskytuje krásu a hřejivost přírodního povrchu. Její povrch je pokryt tenkou vrstvou autentické dřevěné dýhy, která dodá vašemu nábytku elegantní a luxusní vzhled. Dýhovaná deska je navíc mimořádně trvanlivá a odolná proti poškození. Nejenže si zachovává svůj vzhled po mnoho let, ale také chrání nábytek před odřením a poškrábáním. Když si vyberete korpus nábytku z dýhované desky, získáte nejvyšší kvalitu, styl a odolnost, které budou lahodit vašemu oku a splní vaše očekávání na dlouhá léta.

Horní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

Horní deska

dýha

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

60 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

52 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

234 cm x 13 cm x 111 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

41,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

129 cm x 65 cm x 78 cm

Hodnocení zákazníků

/stul-drevo-vagner-220x98-cm---orech-p-158263-1073-1073.html