Popis výrobku

Hledáte dokonalý stůl, který oživí váš interiér a dodá mu šmrnc? Seznamte se se stolem Calvin s černým mramorovým efektem a zlatými nohami.

Stůl Calvin je skvělým doplňkem do každého moderního obývacího pokoje. Jeho mramorový efekt dodá vašemu interiéru luxusní vzhled, zatímco zlaté nohy přidají nádech elegance. Tento stůl je skutečným klenotem, který zaujme na první pohled.

Stůl Calvin je nejen krásný, ale také funkční. S rozměry 100 x 75 x 100 cm se vejde do každého prostoru. Skleněná pracovní deska s mramorovým efektem je odolná a snadno se udržuje, zatímco kovové nohy zaručují stabilitu a dlouhodobou trvanlivost. Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Stůl Calvin je ideální volbou pro ty, kteří hledají stylový a praktický stůl. Jeho černý mramorový efekt a zlaté nohy se skvěle hodí do moderních interiérů. Navíc, díky jeho skleněné pracovní desce a kovovým nohám, je tento stůl nejen krásný, ale také odolný a snadno se udržuje. Nechte stůl Calvin stát se středobodem vašeho obývacího pokoje.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná  konstrukce sklo a kvalitní kov zaručují dlouhodobou životnost a stabilitu. Tento stůl bude spolehlivým partnerem pro vaše rodinné večeře nebo přátelská setkání
  • Praktický rozměr → 100 x 75 x 100 cm - tento stůl nabízí dostatek prostoru pro vaše jídlo, nápoje a další předměty. Ideální pro hostování večírků nebo rodinných večeří
  • Vlastní montáž nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu
  • Skleněná stolní deska s efektem mramoru dodává stolu luxusní vzhled. Tento designový prvek zaručuje, že stůl bude středobodem každé místnosti

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 100

    šířka: 100 cm,

  • 75

    výška: 75 cm,

  • 100

    hloubka: 100 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

efekt mramoru

Barva horní desky

černá

Barva nožek

zlatá

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/stul-calvin---cerny-mramorovy-efekt---zlata-p-52007-1073-1073.html