Popis výrobku

Hledáte ideální stůl do vaší moderní jídelny? Seznamte se se stolek Adam v přírodních barvách

Stůl Adam je vizuálně atraktivní doplněk do jakékoliv místnosti. Jeho elegantní kombinace dubu wotan a bílého matu dodává sofistikovaný a moderní vzhled. Tento stůl se skvěle hodí k jakémukoliv stylu, ať už hledáte něco do jídelny, kuchyně nebo obývacího pokoje.

Nejenže tento stůl vyniká svým vzhledem, ale také svou praktičností a kvalitou provedení. S rozměry 100 x 75 x 60 cm se dokonale vejde do vašeho prostoru. Stolní deska z laminované desky je odolná a snadno se udržuje, zatímco bílé nohy přidávají moderní dotek. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Stůl Adam je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci stylu, funkčnosti a kvality. Jeho dekor dub wotan a barva bílý mat, spolu s praktickými rozměry a snadnou montáží, z něj dělají skvělý doplněk do jakékoliv místnosti. Nechte tento stůl stát se středobodem vašeho domova.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry →100 x 75 x 60 cm - stůl se snadno vejde do každého interiéru, ať už je to kuchyně, obývací pokoj nebo jídelna. Tento stůl je ideální pro malé prostory, ale je stejně efektivní i v prostorných místnostech.
  • Laminovaná deska → zaručuje odolnost proti škrábancům a teplu. Tato vlastnost zajišťuje, že stůl bude vypadat skvěle i po letech používání.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.
  • Barva a design → stůl je navržen v elegantním a moderním stylu, který se snadno hodí do různých interiérů. Barva dub wotan a bílý mat dodávají stolu sofistikovaný vzhled.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Místo pro

4 osoby

Není rozkládací

Tvar horní desky

obdélníkový

barevné provedení

Barva nožiček

bílá

Barva pracovní desky

dub wotan

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Horní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

Rozkládání

Ne

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/stul-adam-100x60-cm---dub-wotan---bily-mat-p-46919-1073-1073.html