Popis výrobku

Hledáte ideální koupelnovou skříňku pro vaši pračku? Seznamte se s produktem Mindel 60 cm - Bílý.

Tato koupelnová skříňka pod pračku Mindel, s rozměry 66 x 90 x 50 cm, je skvělým doplňkem do každé koupelny. Její bílá barva dodává pocit čistoty a svěžesti, zatímco její kompaktní velikost ji činí ideální pro menší prostory. Její moderní a minimalistický design se snadno hodí k jakémukoli stylu koupelny.

Skříňka je vyrobena z kvalitního materiálu, který je odolný vůči vlhkosti a snadno se udržuje. Je vybavena laminovanou deskou o tloušťce 36 mm, která je nejen esteticky přitažlivá, ale také odolná vůči poškrábání a otěru. Navíc je skříňka dodávána v balení pro vlastní montáž, což znamená, že si ji můžete sestavit podle svých představ a potřeb.

Skříňka Mindel je nejen praktická, ale také esteticky přitažlivá. Její jednoduchý, ale elegantní design přidá do vaší koupelny šmrnc. Ať už hledáte úložný prostor pro své prádlo nebo prostě chcete, aby vaše koupelna vypadala moderně a stylově, tato skříňka je tou pravou volbou pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry → Skříňka do koupelny Mindel 60 cm se dokonale vejde do každé koupelny, ať už máte velký prostor nebo malý koutek. Její rozměry 66 x 90 x 50 cm jsou ideální pro umístění pod pračku, což vám ušetří místo a zároveň přinese praktickou funkci.
  • Samostatná montáž → Tento nábytek přichází v balení, což znamená, že si ho můžete sestavit podle svých přání a potřeb. To vám umožní přizpůsobit vzhled a funkci skříňky vašim specifickým potřebám.
  • Laminovaná pracovní deska → 36 mm silná laminovaná deska je odolná proti poškrábání a snadno se čistí. Je to ideální volba pro koupelnu, kde je důležitá odolnost vůči vlhkosti a snadná údržba.
  • Úložný prostor → Skříňka do koupelny Mindel 60 cm nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše koupelnové potřeby. Můžete v ní skladovat ručníky, kosmetiku, čistící prostředky a další věci, které potřebujete mít po ruce.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 66 cm,

  • výška: 90 cm,

  • hloubka: 50 cm,

  • Montáž: Vlastní

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva korpusu

bílá

Provedení

pracovní deska

laminovaná deska 36 mm

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

20,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

75 cm x 100 cm x 9 cm

Hodnocení zákazníků

/koupelnova-skrinka-pod-pralke-mindel-60-cm---bily-p-156199-1064-1064.html