Popis výrobku

Hledáte dokonalou čtyřdveřovou skříň, která splní všechny vaše potřeby? Seznamte se se skříní Sonata s zásuvkami 230 cm - kaštan szlachetny.

Tato skříň je vizuální působivost sama. Její elegantní kaštanová barva dodá vašemu interiéru pocit luxusu a tepla. Její rozměry 227 x 225 x 65.5 cm jsou ideální pro většinu prostorů, ať už je to ložnice nebo obývací pokoj.

Sonata je nejen krásná, ale také praktická. Je vyrobena z laminované desky o tloušťce 16 mm na přední straně a 22 mm na korpusu, což zaručuje její dlouhou životnost. Kovové úchyty jsou pevné a odolné. Skříň je dodávána v balení pro vlastní montáž, takže si ji můžete sestavit podle svých potřeb.

Ale to není vše. Skříň Sonata nabízí také spoustu úložného prostoru. Má pět dveří, šest polic, jednu tyč na oblečení a dvě zásuvky s kuličkovými pojezdy pro snadnou manipulaci. Takže ať už potřebujete místo pro své oblečení, knihy nebo cokoli jiného, skříň Sonata je tím pravým řešením pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Velké rozměry 227 x 225 x 65.5 cm → Tato šatní skříň Sonata vám nabízí obrovský prostor pro uložení vašich oblečení a předmětů. S její šířkou 227 cm a výškou 225 cm můžete snadno a pohodlně uspořádat své věci.
  • Pět dveří a šest polic → Skříň je vybavena pěti dveřmi a šesti policemi, které vám umožní snadno rozdělit a uspořádat své oblečení a předměty. Navíc, díky kuličkovým pojezdům, otevírání a zavírání zásuvek je hladké a tiché.
  • Dvě zásuvky → Skříň je vybavena dvěma zásuvkami, které jsou ideální pro uložení menších předmětů, jako jsou šperky, hodinky nebo kravaty. Díky tomu budete mít všechny své věci na jednom místě a snadno dostupné.
  • Vysoká kvalita materiálů → Skříň je vyrobena z laminované desky o tloušťce 16 mm pro přední část a 22 mm pro korpus, což zajišťuje její pevnost a odolnost. Navíc, kovové úchyty dodávají skříni moderní vzhled a jsou velmi odolné.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 227 cm,

  • výška: 225 cm,

  • hloubka: 65.5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan

Barva přední části

kaštan

Provedení

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Provedení

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Vybavení

Počet dvířek

5

Počet polic

6

Šatní tyč

1

Počet zásuvek

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

39 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

105 cm x 14 cm x 57 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

130 cm x 7 cm x 11 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

41 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

212 cm x 6 cm x 57 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

43 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

218 cm x 9 cm x 61 cm

Balení číslo 5

Hmotnost:

36 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

110 cm x 11 cm x 61 cm

Balení číslo 6

Hmotnost:

19 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

164 cm x 51 cm x 7 cm

Balení číslo 7

Hmotnost:

29 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

164 cm x 7 cm x 51 cm

Balení číslo 8

Hmotnost:

12 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

101 cm x 7 cm x 42 cm

Hodnocení zákazníků

/skrin-sonata-230-cm-se-zasuvkami---kastan-slechetny-p-156576-1085-1085.html