Popis výrobku

Hledáte skříň k vaší vysoké sklápěcí posteli? Představujeme vám skříň Modern S, která splní všechny vaše požadavky.

Náš produkt je vyrobený v bílé matné barvě, která dodává elegantní a moderní vzhled. Tato skříň se dokonale hodí do jakéhokoliv interiéru a stane se jeho nedílnou součástí.

Skříň Modern S je vyrobena z kvalitní laminované desky o tloušťce 18 mm na předních částech a 25mm desky na korpuse. Díky tomu je náš produkt velmi odolný a má dlouhou životnost. Skříň je vybavena systémem "push to open" pro snadné otevírání a tiché zavírání dvířek.

Tato skříň je nejen krásná, ale také velmi praktická. Má rozměry 60 x 224 x 50 cm, což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Skříň je vybavena dvěma zásuvkami, jednou policí a výsuvnou šatní tyčí, což usnadňuje organizaci vašich věcí.

Vlastnosti produktu:

  • Kvalitní materiál skříň je vyrobena z kvalitní laminované desky, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost
  • Praktické rozměry rozměry 60 x 224 x 50 cm zajišťují dostatek úložného prostoru pro vaše věci
  • Vybavení skříně skříň je vybavena dvěma zásuvkami, jednou policí a výsuvnou šatní tyčí, což usnadňuje organizaci vašich věcí
  • Systém otevírání "push to open"zajišťuje pohodlné a tiché otevírání a zavírání dvířek a zásuvek

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 60

    šířka: 60 cm,

  • 224

    výška: 224 cm,

  • 50,5

    hloubka: 50,5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva přední části

mat

Provedení

Korpus

laminovaná deska 25 mm

Přední části

laminovaná deska 18 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 18 mm je ideální volbou pro nábytkové čelo. Laminovaná deska se vyznačuje výjimečnou pevností a odolností proti poškození, což znamená, že si váš kus nábytku zachová svůj krásný vzhled po dlouhou dobu. Laminát, který tvoří povrch desky, se navíc snadno čistí a nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu. Díky preciznímu zpracování bude přední strana vašeho nábytku z laminovaných desek vypadat elegantně a moderně. Investicí do této suroviny investujete do kvality, trvanlivosti a estetiky.

Typ nožičky

sokl

Další informace
Podívejte se na eleganci a funkčnost nábytku s nohami v podobě podstavce. Podstavec je pevná a stylová základna, která dodává nábytku jedinečný charakter. Výhod nábytku s nohami ve tvaru soklu je celá řada. Zaprvé poskytují stabilitu a pevnost, což zaručuje dlouhodobé používání bez obav z posunutí nebo poškození. Zadruhé, nohy soklu dodávají nábytku jedinečný vzhled a dodávají mu eleganci a modernost. Jedná se o ideální řešení pro ty, kteří hledají estetické a designové prvky ve svém interiéru. Kromě toho může kus nábytku s podstavnými nohami také usnadnit udržování čistoty.

Typ předních částí

hladký

Další informace
Objevte eleganci a funkčnost hladkého čela nábytku. Její neobvyklý design dodá vašemu interiéru třídu a estetiku. Hladké čelo znamená také praktičnost - snadno se čistí a udržuje v perfektním stavu. Bez viditelných úchytek a ozdobných prvků poskytuje nábytek s hladkým čelem minimalistický a harmonický vzhled, který se dokonale hodí k různým designovým stylům. Ať už dáváte přednost modernímu nebo klasickému interiéru, hladké čelo nábytku bude tou správnou volbou.

Provedení

Hrana

ABS

police

nábytková deska

Zadní strana

deska HDF

Úchytky

žádné

Vybavení

Počet zásuvek

2

Počet polic

1

Věšák na oděvy

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/skrin-modern-s-k-vertikalni-sklapeci-posteli-60-cm---bily-mat-p-51772-1085-1085.html