Popis výrobku

Hledáte skříň s policemi, která by se perfektně hodila k vaší vertikální skládací posteli? Představujeme vám skříň Modern P 60 cm - černá / dub lancelot

Skříň Modern P vás okouzlí svým jednoduchým a elegantním designem. Matná černá barva v kombinaci s dubem lancelot dodává skříni sofistikovaný vzhled, který se hodí do loftového a moderního interiéru. Její minimalistický design zároveň umožňuje snadné kombinování s ostatními kusy nábytku.

Tato skříň je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou životnost. Korpus je vyroben z 25mm laminované desky a přední části z 18mm laminované desky. Hrany jsou z ABS a police z laminované desky. Zadní strana je z HDF desky. To vše přispívá k její pevnosti a dlouhé životnosti.

Skříň Modern P je nejen krásná, ale také velmi praktická. S rozměry 60 x 224 x 50 cm nabízí dostatek úložného prostoru. Je vybavena systémem otevírání "push to open", který zajišťuje pohodlné a tiché otevírání dvířek. Navíc má 5 polic, které usnadní organizaci vašich věcí.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → matná černá barva v kombinaci s dubem lancelot dodává skříni sofistikovaný vzhled, který se hodí do loftového interiéru.
  • Vyrobeno z kvalitních materiálů → korpus z 25 mm laminované desky a přední části z 18 mm laminované desky.
  • Pohodlné otevírání → systém otevírání "push to open" zajišťuje pohodlné a tiché otevírání dvířek.
  • 5 polic → usnadní organizaci vašich věcí. 

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 224 cm,

  • hloubka: 50,5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva korpusu

mat

Barva přední části

dub lancelot

Barva přední části

mat

Provedení

Korpus

laminovaná deska 25 mm

Přední části

laminovaná deska 18 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 18 mm je ideální volbou pro nábytkové čelo. Laminovaná deska se vyznačuje výjimečnou pevností a odolností proti poškození, což znamená, že si váš kus nábytku zachová svůj krásný vzhled po dlouhou dobu. Laminát, který tvoří povrch desky, se navíc snadno čistí a nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu. Díky preciznímu zpracování bude přední strana vašeho nábytku z laminovaných desek vypadat elegantně a moderně. Investicí do této suroviny investujete do kvality, trvanlivosti a estetiky.

Provedení

Hrana

ABS

Police

laminovaná deska

Zadní strana

deska HDF

Systém otevírání

push to open

Vybavení

Počet polic

5

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/skrin-modern-p-k-vertikalni-sklapeci-posteli-60-cm---cerna---dub-lancelot-p-51779-1085-1085.html