Popis výrobku

Hledáte skříň s policemi, která by se perfektně hodila k vaší vertikální skládací posteli? Představujeme vám skříň Modern P - krásu v bílé matné barvě, která splní všechny vaše potřeby.

Skříň Modern P vás okouzlí svým jednoduchým a elegantním designem. Matná bílá barva dodává skříni sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Její minimalistický design zároveň umožňuje snadné kombinování s ostatními kusy nábytku.

Tato skříň je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou životnost. Korpus je vyroben z 25mm laminované desky a přední části z 18mm laminované desky. Hrany jsou z ABS a police z laminované desky. Zadní strana je z HDF desky. To vše přispívá k její pevnosti a dlouhé životnosti.

Skříň Modern P je nejen krásná, ale také velmi praktická. S rozměry 60 x 224 x 50 cm nabízí dostatek úložného prostoru. Je vybavena systémem otevírání "push to open", který zajišťuje pohodlné a tiché otevírání dvířek. Navíc má 5 polic, které usnadní organizaci vašich věcí.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → matná bílá barva a minimalistický design dodávají skříni sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru.
  • Vyrobeno z kvalitních materiálů → korpus z 25 mm laminované desky a přední části z 18 mm laminované desky.
  • Pohodlné otevírání → systém otevírání "push to open" zajišťuje pohodlné a tiché otevírání dvířek.
  • 5 polic → usnadní organizaci vašich věcí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 224 cm,

  • hloubka: 50,5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

mat

Barva korpusu

bílá

Barva přední části

mat

Provedení

Přední části

laminovaná deska 18 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 18 mm je ideální volbou pro nábytkové čelo. Laminovaná deska se vyznačuje výjimečnou pevností a odolností proti poškození, což znamená, že si váš kus nábytku zachová svůj krásný vzhled po dlouhou dobu. Laminát, který tvoří povrch desky, se navíc snadno čistí a nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu. Díky preciznímu zpracování bude přední strana vašeho nábytku z laminovaných desek vypadat elegantně a moderně. Investicí do této suroviny investujete do kvality, trvanlivosti a estetiky.

Korpus

laminovaná deska 25 mm

Provedení

Hrana

ABS

Police

laminovaná deska

Zadní strana

deska HDF

Systém otevírání

push to open

Vybavení

Počet polic

5

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/skrin-modern-p-k-vertikalni-sklapeci-posteli-60-cm---bily-mat-p-51773-1085-1085.html