Popis výrobku

Hledáte perfektní skříň, která by dokonale zapadla do vašeho interiéru a zároveň byla funkční? Poznejte dvoudveřovou skříň Lisal 80 cm - Dub sonoma.

Tato skříň vám okamžitě zaujme svým moderním designem a elegantním dub sonoma provedením. Její rozměry 80 x 194 x 54 cm ji činí ideálním řešením pro každý interiér, ať už hledáte stylové a praktické řešení pro ložnici, obývací pokoj nebo kancelář.

Skříň Lisal je vyrobena z kvalitní laminované desky o tloušťce 16 mm, která je odolná proti poškrábání a snadno se udržuje. Navíc je vybavena kovovými panty s krytem, které zajišťují hladké a tiché otevírání a zavírání dveří. To vše vám garantuje dlouhou životnost a spokojenost s výrobkem.

Kromě vysoké kvality provedení a materiálů vás jistě potěší i snadná montáž. Skříň Lisal je dodávána v balení s podrobným návodem, takže si ji snadno sestavíte sami. Ať už hledáte skříň na oblečení, knihy nebo jiné předměty, dvoudveřová skříň Lisal 80 cm - Dub sonoma je tou pravou volbou pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Dvoudveřová skříň Lisal 80 cm - Dub sonoma je vyrobena z laminované desky o tloušťce 16 mm. Toto zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou životnost, což vám přinese dlouhodobou hodnotu a mír.
  • Praktické rozměry → S rozměry 80 x 194 x 54 cm, tato skříň se snadno vejde do vašeho prostoru, aniž by zabrala příliš mnoho místa. To vám umožní využít prostor efektivněji a udržet svůj domov uspořádaný.
  • Snadná montáž → Nábytek je dodáván v balení, což umožňuje snadnou a rychlou montáž. To šetří váš čas a zároveň vám dává možnost osobního doteku při sestavování svého nábytku.
  • Kvalitní provedení → Skříň je vybavena kovovými panty a nožičkami z umělé hmoty, což zajišťuje stabilní a bezpečné použití. Tato skříň je také vyrobena v atraktivní barvě dub sonoma, která přidává teplý a přírodní vzhled do vašeho interiéru.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 194 cm,

  • hloubka: 54 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevné provedení korpusu

dub sonoma

Barva čelní části

dub sonoma

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Provedení

Hrana

ABS

Panty

kovové, krycí

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/skrin-lisal-80-cm---dub-sonoma-p-156417-1085-1085.html