Popis výrobku

Hledáte dokonalou skříň, která uspokojí vaše potřeby a zároveň bude skvěle vypadat? Seznamte se se skříní Kora KS1 - 88 cm - samoa king.

Skříň Kora KS1 vás okouzlí svým elegantním designem. Její barva samoa king přidává hloubku a teplý tón do jakéhokoli prostoru. Její minimalistický design a reliéfní přední části vytvářejí moderní a čistý vzhled, který se snadno hodí do různých stylových konceptů.

Tato skříň je vyrobena z laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči poškrábání. Je vybavena dvěma dvířky a dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru. Šatní tyč na oděvy umožňuje snadné a přehledné uspořádání vašich šatů.

Praktičnost této skříně je zřejmá nejen z množství úložného prostoru, ale také z jejích rozměrů. S šířkou 88 cm, výškou 193 cm a hloubkou 49 cm, tato skříň nabízí optimální využití prostoru, aniž by narušila harmonii místnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → skříň Kora KS1 nabízí moderní a čistý vzhled, který dodá vašemu prostoru eleganci a styl.
  • Kvalitní materiál → vyrobena z laminované desky, tato skříň je odolná proti poškrábání a zaručuje dlouhou životnost.
  • Optimální rozměry → s rozměry 88 x 193 x 49 cm, tato skříň nabízí dostatek úložného prostoru, aniž by zabrala příliš mnoho místa.
  • Praktické uspořádání → dvě zásuvky a šatní tyč nabízí dostatek úložného prostoru.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 88 cm,

  • výška: 193 cm,

  • hloubka: 49 cm,

  • Výška nohou: 5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

samoa king

Barva přední části

samoa king

Barva nožek

samoa king

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Provedení

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

2

Šatní tyč

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

29 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

48 cm x 6 cm x 183 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

10 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

43 cm x 4 cm x 136 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

20 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

53 cm x 22 cm x 93 cm

Hodnocení zákazníků

/skrin-kora-ks1---88-cm---samoa-king-p-17255-1085-1085.html