Popis výrobku

Hledáte dokonalou šatní skříň, která by dokonale zapadla do vašeho interiéru? Představujeme vám skříň German se zrcadlem 170 cm - Dub stirling.

Tato skříň s rozměry 167.5 x 220 x 56 cm je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci funkčnosti a estetiky. Její dub stirling barva korpusu a přední části dodává interiéru teplý a přírodní vzhled. Zrcadlo na přední straně nejen zvětšuje vizuální prostor, ale také dodává skříni sofistikovaný vzhled.

Skříň German se zrcadlem je vyrobena z 16 mm dřevotřísky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Skříň je vybavena třemi dveřmi a šesti policemi, což nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a jiné předměty. Navíc, nábytek je dodáván v balení, což vám umožní provést montáž podle vlastních představ a potřeb.

Proč byste měli zvolit právě tuto skříň? Její kovová konstrukce zaručuje stabilitu a pevnost, zatímco zrcadlo na přední straně dodává skříni elegantní vzhled. Skříň German se zrcadlem 170 cm - Dub stirling je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní, funkční a esteticky atraktivní řešení pro svůj domov.

Vlastnosti produktu:

  • Úsporný prostor → Skříň German se zrcadlem 170 cm - Dub stirling je ideální pro ty, kteří chtějí ušetřit místo v místnosti. Díky zrcadlu na přední straně skříně není třeba mít další zrcadlo na stěně.
  • Kvalitní materiály → Korpus skříně je vyroben z 16 mm dřevotřísky v barvě dub stirling, což zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost. To znamená, že investice do této skříně se vám vrátí v podobě dlouhodobého použití.
  • Funkčnost → Skříň je vybavena třemi dveřmi a šesti policemi, což zajišťuje dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a další věci. Díky tomu bude váš pokoj vždy uklizený a přehledný.
  • Jednoduchá montáž → Nábytek je dodáván v balení, takže si ho můžete sestavit sami podle přiloženého návodu. To vám umožní ušetřit peníze za profesionální montáž.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 167.5 cm,

  • výška: 220 cm,

  • hloubka: 56 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub stirling

Barva přední části

dub stirling

Provedení

čelní části

zrcadlo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost zrcadlových čel nábytku. Zrcadlo je nejen dekorativním prvkem, ale také praktickým řešením pro Váš interiér. Jeho hlavní výhodou je optické zvětšení prostoru, které dodává interiéru pocit prostornosti. Je ideálním řešením pro místnosti s menšími plochami, kde se počítá každý centimetr. Jako surovina pro nábytkové čelo má zrcadlo mnoho výhod. Zaprvé dodává nábytku jedinečný charakter a luxusní vzhled. Za druhé se zrcadlo snadno čistí a udržuje. Kromě toho zrcadlo opticky prosvětluje místnost, dodává jí hloubku a rafinovanost.

Konstrukce

kov

Korpus

dřevotříska 16 mm

lišta

dřevotříska 22 mm

Přední strana

dřevotříska 16 mm

Vybavení

Počet dvířek

3

Počet polic

6

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

41 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

220 cm x 55 cm x 6 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

42,9 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

172 cm x 57 cm x 9 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

16,4 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

220 cm x 17 cm x 9 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

21,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

203 cm x 52 cm x 4 cm

Balení číslo 5

Hmotnost:

21,1 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

206 cm x 58 cm x 6 cm

Hodnocení zákazníků

/skrin-german-170-cm-se-zrcadlem---dub-stirling-p-156563-1085-1085.html