Popis výrobku

Hledáte dokonalou předsíňovou skříň, která by dokonale zapadla do vašeho interiéru? Seznamte se se skříní Sonata se zrcadlem 120 cm Levá - v noblesním kaštanovém odstínu.

Tato skříň je nejen praktická, ale také vizuálně přitažlivá. Její elegantní kaštanová barva dodá vaší předsíni sofistikovaný vzhled. Její design je jednoduchý a čistý, což z ní činí ideální doplněk pro jakýkoliv styl interiéru.

Skříň Sonata je vybavena dvěma dveřmi a zrcadlem, které opticky zvětší váš prostor. Její rozměry 119 x 205 x 43 cm jsou ideální pro účelné využití prostoru. Skříň je vyrobena z 22mm laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Balení nábytku je navrženo tak, aby byla montáž co nejsnazší.

Skříň Sonata se zrcadlem 120 cm Levá - kaštan je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní, funkční a esteticky atraktivní nábytek. Její provedení a design splňují nejvyšší standardy a její praktické rozměry a vybavení uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → Sonata skříň do předsíně s rozměry 119 x 205 x 43 cm se dokonale vejde do každé předsíně, vytváří prostor pro uložení oblečení a zároveň ušetří místo v místnosti.
  • Vybavení zrcadlem → Skříň je vybavena velkým zrcadlem, které vám umožní rychle se připravit na odchod a zkontrolovat váš vzhled před odchodem z domu.
  • Kvalitní provedení → Skříň je vyrobena z kvalitní laminované desky o tloušťce 22 mm, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost vůči poškození.
  • Snadná montáž → Nábytek je dodáván v balení, takže si ho můžete snadno sestavit sami, což ušetří vaše náklady na montáž.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 119 cm,

  • výška: 205 cm,

  • hloubka: 43 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan

Barva přední části

kaštan

Provedení

čelní části

zrcadlo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost zrcadlových čel nábytku. Zrcadlo je nejen dekorativním prvkem, ale také praktickým řešením pro Váš interiér. Jeho hlavní výhodou je optické zvětšení prostoru, které dodává interiéru pocit prostornosti. Je ideálním řešením pro místnosti s menšími plochami, kde se počítá každý centimetr. Jako surovina pro nábytkové čelo má zrcadlo mnoho výhod. Zaprvé dodává nábytku jedinečný charakter a luxusní vzhled. Za druhé se zrcadlo snadno čistí a udržuje. Kromě toho zrcadlo opticky prosvětluje místnost, dodává jí hloubku a rafinovanost.

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Vybavení

Počet dvířek

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/skrin-do-predsine-sonata-120-cm-leva---kastan-slechetny-p-156552-1085-1085.html